Posljednje počivalište Zaka Rauševića bilo je na Novom groblju, gdje je upriličena srdačna ceremonija oproštaja od voljene estradne legende. Prisutni su bili i sin i kćerka Dušan i Jana, potomci Žarka Rauševića i njegove supruge Anite. Žarkova je oduvek bila želja da bude kremiran, a kao omaž njegovom životu, crkveni hor milozvučno je izveo njegove omiljene pesme, a to su „Učinio sam to na moj način“, „Zlatni dan“ i „Jelen umire sama“. Krematorijum je postao mesto okupljanja dece Žarka Rausevića, jer su Dušan, Aja i Jana zajedno ispoštovali očevu želju.

 

Žarkova djeca, zajedno sa suprugom Anitom, okupila su se na groblju kako bi se konačno oprostila od njega. Pridružio im se Žarko, Žarkov sin iz prethodnog braka, u društvu supruge Maje. Zarco i Maya su zajedno odgajali dvoje talentovane dece, Aju i Dušana, koji su se etablirali kao umetnici u Sjedinjenim Državama. Zanimljivo, mediji su primijetili da Jana, najmlađe dijete i nasljednica Žarka i Anite, upečatljivo podsjeća na svog pokojnog oca. Osim sličnosti, Jana svoje slobodno vrijeme posvećuje i treniranju djece u plivanju.

 

Asja i Jana pružaju nepokolebljivu podršku jedna drugoj, pokazujući dubok uticaj ovog razornog i preranog gubitka na njihovu vezu, koja je postala jača nego ikada prije. Ne samo da su dobili izliv podrške od svoje šire porodice, već i od mnoštva prijatelja koje je Žarko stekao godinama, a koji su se svi okupili da odaju počast na njegovoj sahrani. Tokom sumornog postupka, Žarkovu suprugu Anita obuzela je neutješna tuga, dok su joj se brojni pojedinci iz Žarkovog kruga prijatelja obraćali i izrazili iskreno saučešće.

 

Konačan oproštaj Zaka Rauševića uveličali su i Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Nina Janković, Tanja Banjanin, Svetozar Cvetković, Dragan Bjelogrlić, Radmila Živković, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Miloš Vlalukin i Dejan Lutkić.

Oglasi - Advertisement