Sunce ulazi u vodeni znak Ribe i formira aspekt sa Jupiterom, što nekim sazvežđima donosi materijalnu sreću, ali i govori da najveća vrednost u životu nije novac, već duh.

Igramo još jednu rundu zvezdanog ruleta sledeće nedelje do 27. februara, pri čemu su zvezde naklonjenije određenim horoskopskim znakovima.
Finansijski srećni horoskopski znaci su Vodolija, Rak, Ribe i Devica.

Vodolija – Od svih horoskopskih znakova, čeka vas najveće iznenađenje 2022. godine! Ne samo da vas Saturn uči vašim najvažnijim životnim lekcijama, već Jupiter i Sunce u Ribama donose mnogo bolju finansijsku situaciju nego godinu prije. Imate velike šanse da uspostavite poslovna partnerstva koja vam mogu donijeti ogromne količine novca. Imat ćete više izvora prihoda, tako da nećete morati da brinete o novcu.

Rak-Riba Sunce vam donosi novac preko stranih sredstava. Ova saradnja će vam otvoriti nove horizonte i imaćete priliku da putujete. Sunce u 9. polju donosi prihod od izdavaštva, putovanja, govornih angažmana i učenja o drugim kulturama. Ako radite u obrazovanju, ovo je dobar trenutak da tražite povišicu.

Ribe – Za razliku od Vodolije, koja je zadivljena povoljnim uticajem planeta, vi ste najomiljeniji među svim horoskopskim znacima. Jupiter i Sunce u vašem znaku pomažu vam da s lakoćom postignete sve što želite. Isto važi i za finansije. Prihvatite pomoć prijatelja na projektima.

Djevica – Vrijeme je za kreativnu radionicu! Ili pretvorite svoj hobi u ozbiljan posao koji vam može donijeti novac. Jarčevi mogu biti vaši odlični partneri za zaradu. Vrijeme je da oslobodite svoju kreativnost.