Kada dođe do prekomjernog nakupljanja toksina u jetri, to ometa sposobnost jetre da obavlja svoje normalne funkcije. Mnogi pojedinci ne prepoznaju značaj zdrave jetre, jer je to vjerovatno najvažnija determinanta da li se može postići gubitak težine ili će napredak biti ometen, što rezultira dugotrajnim nedostatkom značajnih rezultata. Ako želite da skinete višak kilograma, toplo vam preporučujemo da isprobate ovaj nevjerovatan recept, jer ne samo da pomaže u gubitku težine, već i učinkovito detoksificira vašu jetru kako bi promovirao cjelokupno zdravlje i dobrobit.

 

 

Redovnim konzumiranjem ovog napitka u periodu od tri uzastopna dana, efikasno ćete osloboditi svoju jetru od svih nečistoća i toksina koji su se nakupili unutar njenih granica. Na koji način se koristi? Za postizanje optimalnih rezultata preporučuje se konzumiranje ovog napitka tri puta dnevno u trajanju od tri uzastopna dana. Preporučljivo je suzdržati se od teških obroka tokom ovog perioda. Umjesto toga, preporučljivo je hraniti svoje tijelo svježom i hranljivom hranom, jer će to pomoći u detoksikaciji vaše jetre i poboljšati efikasnost puta mršavljenja. Saznajte šta vam treba od sastojaka, prvi je limun.

 

 

Jedna šolja peršuna koji je isečen na male komadiće. Celera  ukupno pet stabljika. Recept zahteva ukupno šest šoljica vode. Za pripremu ovog lijeka uzmite blender i sameljite svježi sok od limuna, peršun i celer dok se dobro ne sjedine. U smjesu dodajte vodu i dobro izmiješajte sve sastojke.

 

 

Preporučljivo je piti dvije čaše ove mješavine tri puta dnevno, najbolje na prazan želudac. Slijedite ovu rutinu naredna dva uzastopna dana. Međutim, nakon završenog početnog dvodnevnog tretmana potrebno je napraviti pauzu od 7 do 10 dana prije nego što ponovite postupak. Ovaj ciklus treba ponoviti još jednom, osiguravajući ukupno dva kruga tretmana.

Oglasi - Advertisement