Životna žellja se ostvarila: Godinama su priželjkivali dete, a sada je stigla devojčica prelepog imena

  0
  20

  Velika radost zahvatila je pevača Stevana Anđelkovića i njegovu suprugu Natašu, jer su postali ponosni roditelji prelepe devojčice kojoj su dali ime Đina. Srećnu vest u javnost je podelila pevačeva kuma Milica Todorović, koja je uz dirljivu poruku objavila prvu fotografiju bebe.

   

  “Stigla ljubav kumina! Dobro nam došla, Đina!” – napisala je Milica, koja je dugogodišnja prijateljica sa Stevanom.

   

   

  Njihova trajna ljubav i snaga njihove veze služe kao inspiracija drugima. Stevan i Nataša su svojim putovanjem pokazali da je uz strpljenje, razumevanje i spremnost na rad na sebi i partnerstvu moguće savladati sve prepreke koje im se nađu na putu. Njihova priča svjedoči o dubokim nagradama koje čekaju one koji se posvete njegovanju i razvoju veze, dokazujući da ljubav zaista može pobijediti sve. Stevan i Nataša su u srećnom braku već nekoliko godina, a venčali su se 2018. Vredi napomenuti da njihov put ka bračnom blaženstvu nije uspeo preko noći. U stvari, Milica, bliska prijateljica, podelila je zanimljivo otkriće o njihovoj vezi – oni su zapravo bili zajedno impresivnih dvanaest godina pre nego što su konačno odlučili da razmene zavete.

   

   

   

  Čini se da njihove prve godine nisu bile lišene ljubomore, kao što je često slučaj sa novim parovima koji pokušavaju da se snađu u složenosti ljubavi. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, uspjeli su prevazići ove nesigurnosti i izgraditi čvrste temelje za ozbiljno i zdravo partnerstvo. Njihova ljubavna priča je svedočanstvo o moći rasta i evolucije u vezi. Veza Stevana i Nataše je cvetala tokom godina, a njihova veza je postajala sve jača i otpornija. Početne iskre strasti i želje koje su rasplamsale njihovu romansu nastavljaju blistavo gorjeti, potpirujući njihovu nepokolebljivu intimnost. Zaista je izvanredno kako su uspjeli zadržati tako dubok osjećaj povezanosti i naklonosti jedno prema drugom. Ova uzbudljiva objava označava značajnu prekretnicu na putu pjevača i njegove supruge, darujući im neizmjernu sreću koja dolazi sa prihvatanjem uloge roditelja.

  Oglasi - Advertisement