ŽIVOTNA DRAMA POZNATOG FUDBALERA, IZ BOLNICE POBJEGAO U SUZAMA: “Ovo ne mogu da izdržim”

  0
  17

  Zlatan Ibrahimović se pojavio kao istaknuta ličnost u svijetu fudbala, stekavši svjetsko priznanje i priznanje. Uprkos percepciji da je njegov život ispunjen lakoćom i luksuzom, bilo je slučajeva u kojima se suočio s izazovima i pokazao trenutke ranjivosti, a jedna posebna epizoda je uključivala uznemirujuće porodično iskušenje.

   

   

  Maxovo stanje nam je bilo potpuno nepoznato; činilo se da doživljava preveliku količinu povraćanja.Čim je primio uznemirujuću vijest o bolesti svog sina, on i njegova supruga Helena bili su primorani da brzo krenu u akciju. Ovo iznenadno otkriće dovelo je do trenutne transformacije u njemu, utičući na njega na dubokom nivou. Našao sam se kako se grčim u nekontrolisanim grčevima koji su mi progutali cijelo tijelo. Ovo je za mene bilo potpuno novo iskustvo, s kojim se nikada prije nisam ni približio. Prije nego što sam postao roditelj, uvijek sam se osjećao nepobjedivim, neotporan na bilo koji oblik ranjivosti. Mogao sam slobodno da izrazim svoj bijes, ludilo i sve druge zamislive emocije bez ikakvih posljedica. Činilo se da se svaka nevolja može riješiti čistom čvrstoćom i nepokolebljivom odlučnošću.

   

   

   

  Međutim, situacija u kojoj sam se sada našao nije nalik bilo čemu sa čime sam se ikada susreo.  Usred priprema za važan sastanak, Zlatan je od svoje supruge primio uznemirujuće vesti.

   

   

  Obavijestila ga je da je njihovom novorođenom djetetu hitno potrebna operacija želuca. Zlatan se našao u stanju zbunjenosti dok je očajnički pokušavao da se seti puta do bolnice.  Na kraju je bio usmjeren prema prostranoj dvorani u kojoj je njegova voljena osoba ležala u inkubatoru, krhka i lomljiva. Obuzet prizorom, Zlatan se osećao kao da mu je srce nasilno istrgnuto iz grudi. Teška srca smogao je hrabrosti da izrazi svoju ljubav i privrženost svojoj partnerici Helen i njihovom dragom mališanu.  Ubrzo nakon toga, par je primio još jednog dodatka u svoju porodicu, svog drugorođenog sina Vincenta.

  Oglasi - Advertisement