Željko o ovome ćuti kao zaliven: Prošlost Jovane Joksimović ostaviće vas u čudu

  0
  17

  Otkrivena iznenađujuća prošlost Jovane Joksimović, glavne i odgovorne urednice televizije K1 i novinske agencije Tanjug, koji su u vlasništvu njenog supruga Željka, baca novo svetlo na život ove popularne TV voditeljke. Umesto u medijima, Jovana je gotovo izgradila karijeru u svetu sporta, što je detalj koji Željko “ćuti kao zaliven”.

   

  Od dvanaeste godine, Jovana je bila kapiten rukometnog kluba “Radnički” i tri godine uzastopno proglašavana je za najbolju rukometašicu Srbije. Njena sportska prošlost dodatno čini priču o njoj intrigantnom, jer je uspešno kombinovala sportske uspehe s vukovskim ocenama u osnovnoj i srednjoj školi.

   

  Iako je osnovno i srednjoškolsko obrazovanje završila kao vukovac, Jovana se od sportske karijere okrenula fakultetu. Izabrala je Ekonomski fakultet, ali nakon teškoća tokom prve godine, odlučila se za menadžment u umetnosti na Akademiji umetnosti BK univerziteta. Ova promena puta dovela ju je do posla na BK televiziji, gde je započela svoju medijsku karijeru.Prošlost Jovane Joksimović ukazuje na njeno preusmeravanje i hrabrost u donošenju odluka koje nisu uvek bile lako shvatljive. Životna avantura od rukometa do televizije i menadžmenta u umetnosti dodatno obogaćuje priču o Jovani, koja se izdigla izazovima i ostvarila značajan uspeh u medijskom svetu.

   

  I dok je Jovana svojim primerom pokazala hrabrost u donošenju životnih odluka, njen suprug Željko Joksimović preferira da njihova deca krenu putem medicine, suprotno profesionalnom putu Minine, njegove ćerke iz prvog braka. Prošlost Jovane Joksimović takođe baca svetlo na njihovu zajedničku viziju o odgoju dece, gde su vrednosti dobrote, normalnosti, vrednosti i poštenja postavljene kao temelj za sve njihove odnose i aktivnosti.

  Oglasi - Advertisement