ZARADIO MILIONE, PUKAO 837.000€ ZA VOZNI PARK: Saša Popović kupa se u LUKSUZU, ne zna šta će od para, a sad želi još samo JEDNO

  0
  12

  Saša Popović, kreativni direktor takmičenja “Zvezde Granda”, otkrio je svoje iskustvo kao Deda Mraza tokom prošlih Novih godina, posebno ističući oduševljenje svoje ćerkice Aleksandre. Govoreći o tom posebnom trenutku, Popović je delio kako je ćerka sa oduševljenjem dočekala Deda Mraza, a situacija je bila toliko nezaboravna da ga nije prepoznala.

   

  Osim toga, Saša Popović je podelio svoje navike kada je reč o kupovini poklona za suprugu Suzanu Jovanović, ističući da tokom cele godine donosi poklone. Na pitanje o novogodišnjem poklonu za suprugu, odgovorio je: “Nisam. Ja tokom cele godine donosim poklone.”

   

  Gledajući unapred, Popovićeve težnje su prilično jednostavne, ali duboke – on žudi za dobrim zdravljem. Ova želja služi kao podsjetnik na izazove koje je savladao i vrijednosti koje su mu drage. Kroz svoju priču, Popović nam nudi uvid u svoje izvanredno putovanje, ispunjeno i trijumfima i nevoljama, na kraju naglašavajući prevashodnu važnost nečijeg blagostanja. Tokom osamdesetih godina, rasplamsala se Popovićeva ljubav prema luksuznim automobilima, strast koja je bila podstaknuta obiljem bogatstva koje su tada gomilali. Međutim, zbog nepostojanja povoljnih prilika za investiranje u nekretnine, Popovićev fokus se pomerio na svoje voljene automobile.

   

   

  Nažalost, finansijska previranja 1990-ih donijela su za Popovića period ogromnog gubitka, jer mu je oduzet stan i njegova draga kolekcija automobila. Uprkos ovim neuspesima, Popović je uspeo da pokupi komadiće i ponovo izgradi svoj život. Odlučan da stvori svetliju budućnost, doneo je odluku da se ponovo oženi, pronalazeći utehu i zadovoljstvo u novootkrivenoj ljubavi. Brzo premotavamo u današnji dan, i Popović ponosno izjavljuje da on i njegova supruga sada imaju sve što im može zatrebati.

  Oglasi - Advertisement