VIKI SLAVI ROĐENDAN: Ponos mi je kada mi kažu da s 49 godina izgledam super

  0
  24

  Viki Miljković, poznata regionalna pevačica i članica žirija Zvezde Granda, proslavlja svoj 49. rođendan. U intervjuu povodom ovog važnog događaja, Viki otkriva svoje viđenje rođendanskih proslava, naglašavajući da je srećna zbog malih sitnica koje je čine srećnom. Seća se proslave svog 18. rođendana, kada su punoljetstva bila skromnija i neuporediva sa današnjim spektaklima.

   

  Govoreći o budućim proslavama, Viki deli svoje razmišljanje o sinu Andreju, koji će uskoro postati punoletan. Iako Viki preferira intimnije proslave, Andrej ima želju za velikim slavljem, što će majka ispoštovati.Na pitanje o suprugu Dragana, Viki ističe da i on deli njen stav o intimnim proslavama na egzotičnim destinacijama.Osvrćući se na pesmu “Idu mi dani i godine”, Viki priznaje da je razmišljala o prolaznosti vremena, ali sada kroz sina i druge mlađe ljude uočava brzinu prolaska godina. Ipak, ponosno nosi svoje godine i ističe važnost osećaja mladosti duha.

   

  Na kraju, Viki se rado priseća tačnog trenutka kada joj je dodeljena prestižna titula stalne članice žirija Zvezde Granda, ističući njen dubok uticaj na nju. To je prilika koja joj se urezala u sjećanje, koja se nikada ne zaboravlja. Sa dozom humora, ona se zaigrano priseća nebrojenih puta Saša Popović, idejni tvorac emisije, u šali zadirkivao kako su zajedno krenuli na put penzionisanja.

   

   

  Ova bezbrižna šala svedoči o Vikinoj nepokolebljivoj posvećenosti i trajnom prisustvu u žiriju, učvršćujući njen status čvrste ličnosti u carstvu Zvezda Granda. U završnom dijelu intervjua, Viki Miljković se osvrće na svoje godine i izražava zadovoljstvo svojim fizičkim izgledom, naglašavajući snažno osjećanje samopouzdanja i važnost koju pridaje osjećaju udobnosti u vlastitom tijelu.

  Oglasi - Advertisement