“Verica mu peva, dok ga Marija drži”: Saša Popović je video Maria, pa opisao scenu iz njihovog doma u Americi

  0
  28

  Muzička ikona Marija Šerifović nedavno je postala majka sina Maria, koji je rođen putem surogat majke u Americi. Saša Popović, kreativni direktor “Granda” i dugogodišnji saradnik Marije, izneo je svoje oduševljenje i podršku povodom ove srećne vesti.Popović je saznao za dolazak malenog Maria putem PR menadžerke Vesne Milanović. Iznenadivši se inicijativi da postane majka, Marija ga je dodatno iznenadila video pozivom tokom kojeg je držala sina u naručju.

   

  “Stvarno sam se iznenadio kada sam čuo da je Marija dobila bebu. Obavestila me je naša PR menadžerka Vesna Milanović, mislio sam da je neka lažna vest, da je nemoguće. Okrenuo sam Mariju na video poziv i kad se javila držala je dete u naručju. Mislio sam da je od nekog uzela dete, da je to neka fabrikovana priča. Međutim, ispričala mi je celu priču, kako je sve iznela. Bio sam iznenađen i radostan, jer znam koliko je želela da ima svoje dete,” izjavio je Popović.

   

  Kreativni direktor je detaljno ispitao Mariju o procesu dolaska sina na svet, pitajući je o načinu i poreklu deteta. Marija mu je ispričala da je nekoliko puta pokušala nositi trudnoću, ali da nije uspela, te se odlučila za surogat majku. Potvrdila je da su jajne ćelije i DNK deteta njene, zadržavajući sve svoje genetske karakteristike.

   

   

  Popović je sa zanimanjem pratio video poziv i čak je šaljivo pitao o detaljima, uključujući boju očiju i kose. Kada je potvrđeno da će Marija ostati član žirija u “Zvezdama Granda”, Popović je izrazio očekivanje da će je uskoro videti kako podiže malog Maria u nekoj od emisija.Ova otvorena podrška i zajednička radost svedoče o dugogodišnjem prijateljstvu i profesionalnom odnosu između Marije Šerifović i Saše Popovića.

  Oglasi - Advertisement