TROŠNA KUĆA I POLJSKI WC! OVDE JE ODRASLA RADA MANOJLOVIĆ: Kada dođe vrijeme za kupanje…

  0
  16

  Rada Manojlović je oduvek bila otvorena o svojoj dubokoj naklonosti prema rodnom mestu Četereže. Kad god joj to profesionalne obaveze dozvoljavaju, talentovana pjevačica se često prepušta zadovoljstvu boravka u šarmantnoj rezidenciji koju je s ljubavlju izgradila koristeći plodove svog teško zarađenog prihoda prikupljenog tokom svoje uspješne karijere. Međutim, prije nego što je dobila i izgradila prostranu rezidenciju u svom rodnom mjestu, Rada je svoje formativne godine provela boraveći u trošnom i dotrajalom prebivalištu smještenom na seoskim periferijama.

   

  Ova talentovana pevačica živela je zajedno sa svojom sestrom i ocem nakon prerane smrti njene voljene majke. U jednoj dalekoj eri, ova izvanredna osoba i njeni voljeni rođaci upoznali su neobičan toaletni uređaj poljskog porijekla. Desilo se da je u burnim trenucima lošeg vremena zanosni vokal bio primoran da marljivo grije vodu za potrebe kupanja na tradicionalnoj peći. Začudo, Manojlovićeva je neustrašivo otkrila ovaj neobičan detalj u javnom diskursu, ostavljajući publiku u čudu.

   

   

  Ipak, nakon što je postala slavna i učvrstila svoju poziciju voljene i nadaleko obožavane pjevačice, Rada je donijela iskrenu odluku da stavi na prioritet dobrobit svog oca podarivši mu dom za kojim je oduvijek žudio i koji je zaista zaslužio.

   

   

  U izvanrednom iskazu sinovske odanosti, cijenjena pjevačica velikodušno je uložila zapanjujuću sumu od 100.000 eura u kupovinu potpuno novog imanja, osiguravajući tako ocu udobnost i sreću u godinama koje dolaze. Treba imati na umu da Manojlovićeva tek treba da obezbedi mesto za život u Beogradu, ali je dala reč da će to i ostvariti kada konačno objavi svoj dugo očekivani album.

  Oglasi - Advertisement