“Toliko novca nisam video za 55 godina”: Hrvati ‘odlepili’ zbog Prije, Srpkinja postavila nedostižne standarde

  0
  23

  Zlatko Pejaković, renomirani muzičar iz Hrvatske, nedavno je podelio svoje divljenje dostignućima Aleksandre Prijović, popularne srpske pevačice. Pejaković je bio posebno zadivljen pozamašnom količinom novca koji je Aleksandra prikupila, jer tokom svoje impresivne 55-godišnje karijere, nikada u jednom danu nije bio svedok tako značajnog finansijskog uspeha.U proteklih 55 godina nikada do sada nisam naišao na tako ogromnu količinu novca. Narod Hrvatske našao se u stanju strahopoštovanja i neverice, a sve zahvaljujući uticaju Prije, izuzetne Srpkinje koja je postavila naizgled nedostižne standarde.

   

   

   

   

  Pored pohvala Aleksandrinim pesmama, Pejakovićeva je posebno istakla prijatne “gruvove” i muzičke elemente prisutne u njenoj muzici. Međutim, on je takođe istakao da, u okviru određenog žanra, mnogi izvođači imaju tendenciju da imaju sličan stil pevanja, što ukazuje na nedostatak izrazite individualnosti. Ova prezentacija prikazuje značajno prisustvo Aleksandre Prijović u muzičkoj industriji, naglašavajući njen ogroman uticaj na vršnjake i naglašavajući njena izuzetna dostignuća na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

   

   

  Aleksandra Prijović, proslavljena pevačica, nedavno je završila svoju veoma uspešnu regionalnu turneju pod nazivom „Od istoka do zapada“. Ovo izvanredno muzičko putovanje obuhvatilo je izvanrednu seriju od pet očaravajućih koncerata, od kojih je svaki održan u različitim gradovima. Tokom ove uzbudljive turneje, Aleksandra je imala privilegiju da prisustvuje eksponencijalnom porastu svoje baze fanova na popularnoj platformi društvenih medija Instagram.

   

   

  Počevši od impresivnog broja od 650.000 pratilaca, njena zapanjujuća popularnost je porasla na zapanjujući broj koji prelazi 800.000 pojedinaca. Preneražena i zahvalna na nepokolebljivoj podršci koju je dobila od posvećene publike, Prijovićeva je izrazila iskrenu želju za dodatnim koncertima, čak razmišljajući i o mogućnosti da organizuje senzacionalni šesti koncert u grandioznoj Areni. Evidentno je da su ogromna energija i radost koju je Aleksandra doživela tokom ove turneje nedvosmisleno učinili da joj svaki nastup bude izuzetno poseban.

  Oglasi - Advertisement