STROGI USLOVI ZA SUROGAT-MAJKU ŠERIFOVIĆKINOG SINA! Jedno pravilo će vas ŠOKIRATI, a ovako je Verica reagovala na upoznavanju…

  0
  14

  Marija Šerifović je šokirala i oduševila region objavom da je postala majka dječaka Maria uz pomoć surogata. Cijeli proces je držala u strogoj tajnosti, a među prvima su saznale njene najbliže prijateljice, uključujući majku Vericu i tri Marijine drugarice s kojima je bila na odmoru u Dubaiju.

   

  Marija je nakon saznanja da je ženi koja je izabrana za surogat trudnoću opstao plod hitno otputovala u Los Anđeles. Tokom prethodnih mjeseci, češće je posjećivala Ameriku kako bi bila uz ženu tokom trudnoće. Ova avantura ju je odvela i u Los Anđeles, što je Marija ispričala u svom vlogu na Jutjubu u martu.

   

  Žena surogat morala je ispuniti niz strogih uslova, koji su uključivali suzdržavanje od upotrebe droga, alkohola, pušenja, farbanja kose, posjećivanja saune i upuštanja u seksualnu aktivnost na određeno vrijeme. Marija ne samo da je potpisala ugovor o povjerljivosti sa surogatom nego je i aktivno učestvovala u cijelom putu, pomno prateći rast i napredak bebe.

   

  Surogat majke obično imaju altruističke motive i uživaju u trudnoći. U ugovoru se često navode očekivanja surogat majke u vezi s kontaktom nakon rođenja bebe. Marija Šerifović je surogat izabrala u Americi, a osnovni uslovi su bili psihičko i fizičko zdravlje, uzrast između 21 i 42 godine, te minimalno jedan prethodni normalan porođaj bez komplikacija.U oblasti surogat majčinstva, uobičajeno je da surogat majke primaju nadoknadu od približno 50.000 dolara, koja se može dodatno dopuniti dodatnim naknadama. Štaviše, ove surogat majke mogu takođe imati slobodu da traže dodatne beneficije kao što su odeća i druge lične potrepštine koje doprinose njihovoj dobrobiti. Osvrćući se na dirljivo putovanje Marije Šerifović, koja je nedavno postala radosna majka svom sinu Mariju kroz surogat majčinstvo, evidentno je da je ovaj duboki i emocionalno nabijen trenutak ostavio trajni i podsticajni uticaj na čitav region.

  Oglasi - Advertisement