SRAMOTNO: Jelena Karleuša nije izmirila dug – “ovakva zvezda, milioni, kamioni, a igrači ostaju neplaćeni”

  0
  16

  Uz ove reči potvrde menadžera Jelene Karleuše, Zorana Birtaševića, postaje sve jasnije da nešto ozbiljno nije u redu sa pevačicinim finansijama. Kroz saradnju na spotu za pesmu “KarlyBit*h!” i dugogodišnje odnose sa koreografom Timom Klemenčićem, otkriveno je da igrači nisu dobili svoju zarađenu nadoknadu. Klemenčić izražava svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, ističući paradoksalnu situaciju u kojoj “ovakva zvezda, s milionima, ne isplaćuje igrače koji su odradili posao bez greške”.

   

  Pored toga, Birtašević potvrđuje da su igrači ostali neplaćeni zbog nesuglasica oko honorara, dok istovremeno optužuje Klemenčića da je svojim zahtevima za honorar tokom priprema za događaj Beograd na vodi stvarao probleme.

   

   

  Intenzitet ove drame još više eskalira optužbama da je Jelena Karleuša od Telekoma dobila milione evra za produkciju svojih albuma “Alfa” i “Omega”. Usred svega toga, Birtašević ide i korak dalje šaljući prijeteću poruku igraču koji je imao drskosti da se javno pozabavi pitanjem neizmirenih dugova.

   

   

  Otkrivanje ovog zadivljujućeg nalaza nesumnjivo je ovilo zamršene finansijske poslove Jelene Karleuše u neizvesnost, što je dovelo do dubokih upita o otvorenosti i poštenosti njenih poslovnih ugovora. Štaviše, ovaj nepredviđeni razvoj događaja pokrenuo je vatrene spekulacije o potencijalnim posledicama koje bi to moglo imati na njenu profesionalnu putanju, ostavljajući putanju njene karijere visi o koncu.Zaključno, razočaravajuće otkriće da je Jelena Karleuša zanemarila izmirenje duga ne samo da kvari njenu reputaciju, već i naglašava važnost finansijske odgovornosti i pravičnosti u industriji zabave. Za slavne osobe je imperativ da shvate posljedice svojih postupaka i nastoje da daju pozitivan primjer drugima. Ovaj incident služi kao podsjetnik da slava i bogatstvo ne oslobađaju od obaveza i moralnih dužnosti. Bitno je da poznate ličnosti prepoznaju uticaj svojih postupaka i poruke koju šalju svojim fanovima i široj javnosti.

  Oglasi - Advertisement