“Smešni su!” Oglasio se Mionin bivši dečko i prokomentarisao njenu burnu vezu sa Ša

  0
  35

  Stanislav, bivši dečko Mione Jovanović, nije imao mnogo reči povodom njene burne veze sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Stanislav se javno oglasio i komentarisao situaciju, nazivajući ih smešnim.Miona Jovanović, poznata kao učesnica “Elite”, započela je vezu sa Ša tokom njenog učešća u rijalitiju. Njihova veza izazvala je niz kontroverzi, posebno s obzirom na to da je Miona ostavila svog bivšeg dečka, Stanislava, zbog bliskosti sa Ša.

   

  Svađa između Mione i Ša eskalirala je na imanju tokom dana, a povod je bilo često pominjanje bivšeg dečka od strane Mione, što je izazvalo nezadovoljstvo repera. Stanislav, koji je bio deo ove priče, izabrao je humorističan ton komentara, nazivajući celu situaciju smešnom.

   

   

  Njegovo jednostavno “Nemam šta reći, smešni su” izražava distancu prema situaciji i sugeriše na to da je odlučio ne ulaziti dublje u razmatranje dramatičnih dešavanja između Mione i Ša. Ovim komentarom, Stanislav je možda želeo naglasiti da ne želi dodatno komentarisati ili se uključivati u medijsku polemiku, već jednostavno posmatra situaciju s određenom dozom humora.

  Primarni uzrok ove eskalacije napetosti bilo je Mioneino neprestano spominjanje njenog bivšeg dečka, tema koja je repera jako iznervirala. Ovoj mešavini je dodao i Stanislav, koji se takođe upleo u ovaj narativ, opredelivši se za bezbrižan pristup u svom komentaru, ocenivši celu situaciju kao krajnje smešnu. Stanislavova kratka izjava „Nemam šta da kažem, smešni su“ odaje osećaj odvojenosti od trenutne situacije i implicira da je doneo svesnu odluku da se suzdrži od dubljeg upuštanja u dramatične događaje u kojima su Miona i Sha. Ovom primedbom Stanislav je verovatno želeo da podvuče svoju nevoljkost da da dalje komentare ili da se uplete u javnu raspravu, umesto toga da posmatra situaciju sa dozom zabave.

  Oglasi - Advertisement