Sad shvata da nije lako biti majka i to samohrana: Marija Šerifović posle dva dana sa naslednikom otkrila – Poželela sam da sve otkažem

  0
  21

  Ubrzo će sin Marije Šerifović stići u Srbiju sa svojom majkom i bakom, stvarajući veliku radost među članovima porodice, uključujući ponosnog deku Rajka Šerifovića, strica Danijela i sve one koji su dugo čuvali pevačicinu tajnu o želji za potomstvom.

   

  Nedavno je Marija istakla zahvalnost što ima prijatelje na koje se može osloniti, a ovog puta, podrška porodice i prijatelja u vezi s dolaskom sina postala je jasna kada je pevačica podelila tu srećnu vest na društvenim mrežama.

   

   

  Mladi Mario Šerifović sin , poznate ličnosti u muzičkoj industriji zbog svoje pobjede na prestižnom takmičenju za pjesmu Evrovizije 2007., uskoro će se upustiti u uzbudljivu avanturu – svoje inauguralno putovanje avionom. Kako se bliži ovaj uzbudljivi događaj, on je u srcima Marijinih najmilijih i najbližih probudio osjećaj željnog iščekivanja.

   

   

   

  U dirljivom gestu koji ilustruje njenu privrženost sinu, talentovana umjetnica oduševila je svoje obožavatelje podijelivši zadivljujući video. Ovaj dirljivi snimak prikazuje njenog umirujućeg uspavljivanja malog Maria, koristeći melodične zvuke omiljenog američkog pop hita. Time je ne samo dala uvid u nježnu vezu između majke i djeteta, već je omogućila i svojim pristalicama da učestvuju u ovom dragocjenom trenutku mira i porodične naklonosti. Uprkos tome što je prvobitno razmišljala o otkazivanju koncerta u “Areni Zagreb” i potencijalnom odlaganju turneje po Balkanu i šire zbog nedavnog rođenja sina, pevačica je na kraju donela odluku da nastavi sa turnejom. Ovaj izbor je omogućen zahvaljujući nepokolebljivoj podršci i ohrabrenju koje je dobila od svog tima, organizatora, bliske porodice i odanih prijatelja. Odlučna da širi svoju ljubav i poveže se sa svojom vjernom publikom, odlučila je krenuti naprijed i izvesti nezaboravne nastupe.

  Oglasi - Advertisement