PRIŽELJKUJEMO UNUČE! Saša Popović javno progovorio o penzionerskom životu, pa šokirao javnost svojim priznanjem

  0
  19

  Saša Popović, kreativni direktor Grand produkcije, izneo je svoje razmišljanje o penzionerskom životu i otkrio svoje želje za budućnost. Popović je naglasio da je sada u penziji i da mu nije važno šta drugi misle o njemu.

   

   

  O njegovom odlasku u penziju i težnji za budućnost, Saša Popović, kreativni direktor Grand produkcije, otvoreno je izneo svoju perspektivu. Popović je čvrsto izjavio da je zaista ušao u penzionersku fazu svog života i iskazao svoju ravnodušnost prema mišljenju drugih.

   

   

  Govoreći o svojim ličnim željama, Popović je izrazio želju da doživi radosti postati deda i dočekati unuče u svoj život uz svoju voljenu suprugu Suzanu. Naglašavajući njihovu bezuslovnu ljubav i prihvatanje, pol unuka za njih nema nikakvog značaja; umjesto toga, njihova krajnja težnja je da prošire svoju porodicu i uživaju u blagodatima koje će im donijeti novi dodatak. Nadalje, Popović je otkrio da nema apsolutno nikakve sklonosti da se pridruži bilo kojoj društvenoj mreži. Izričito je izjavio da nikada nije imao nijedan nalog na popularnim platformama kao što su Instagram, Facebook ili Twitter, a štaviše, nije ga briga za bezbroj komentara i mišljenja drugih koji preplavljuju ove mreže.

   

   

   

  On pronalazi utjehu i zadovoljstvo uživajući u svojim penzionerskim danima bezbrižnim stavom, posvećujući svoje vrijeme isključivo traženju stvari u životu koje mu istinski donose radost i zadovoljstvo. Popović je dalje elaborirao svoje duboko zadovoljstvo svojim sadašnjim načinom života, ističući da ne nalazi potrebu da se oslanja na platforme društvenih medija za lično ispunjenje. Svojim smirenim i staloženim držanjem, Popović je efikasno prenio snažnu poruku o spokoju i radosti koju izvlači iz prihvaćanja nekompliciranih aspekata postojanja.

  Oglasi - Advertisement