Prijovićkina koleginica poželela Filipa za sebe, Aleksandra sve saznala pa preduzela drastične mere

  0
  23

  Aleksandra Prijović, trenutno jedna od najvećih regionalnih zvezda, donela je odluku da pesme koje producira njen suprug Filip Živojinović ostanu ekskluzivno rezervisane samo za nju. Iako je Filip stekao reputaciju kao majstor za hitove, Aleksandra ne želi deliti njegove pesme s drugim pevačicama. Ova odluka je izazvala interesovanje nekoliko koleginica, a jedna od njih je izrazila želju da ima Filipovu numeru na svom albumu.

   

  Međutim, Prijović je jasno stavila do znanja da pesme koje nastanu iz njihove saradnje neće biti dostupne drugim izvođačima. Ona je, prema izvoru, rekla da pesma iz njihove kuće neće izaći, te da Filip može raditi samo za nju ili za Brenu. Ova odluka je, navodno, iznenadila koleginicu, ali ona se odlučila kontaktirati druge producente i tekstopisce kako bi pronašla nove pesme za svoj projekat.

   

   

  Prijović je izričito navela da će muzika proizvedena u njihovom partnerstvu biti isključivo za njenu upotrebu i da se neće dijeliti ni sa jednim drugim izvođačem. Izvor je otkrio da je istakla da će pjesme ostati u njihovom kreativnom prostoru, a Filipov angažman će biti ograničen na rad isključivo za nju ili za Brenu. Ovo neočekivano rješenje očigledno je uhvatilo njenu koleginicu nespremnu, nagnavši je da potraži alternativne producente i tekstopisce kako bi otkrila svježe kompozicije za svoj nadolazeći poduhvat.

   

  Donošenjem ove odluke, Aleksandra Prijović ne samo da na profesionalnom nivou pokazuje svoju posvećenost Filipu Živojinoviću kao svom producentu, već potvrđuje i duboku ličnu vezu koju dele. Ona priznaje da su njegovi neprocenjivi doprinosi odigrali ključnu ulogu u njenom dovođenju do vrhunca regionalne muzičke industrije i uspostavljanju nje kao istaknute ličnosti u njoj.

  Oglasi - Advertisement