“POLITIČAR JE SLAO HELIKOPTER PO MENE” Ovaj moćnik je gubio glavu zbog Jami:”Mogla sam da zadovoljim njegov ukus”

  0
  19

  Jasna Milenković Jami, poznata pevačica, može se pohvaliti uspešnom karijerom koju mnogi mogu samo pozavideti. Pored muzičkog uspeha, javnost je bila intrigirana i njenim odnosom sa bivšim predsednikom Crne Gore, Milom Đukanovićem.

  Jami je jednom prilikom odlučila podeliti pojedinosti o njihovom odnosu, najavljujući mogućnost pisanja knjige ili memoara u budućnosti. Tada je istakla da će sve detalje ostaviti svojoj ćerki da čita nakon njene smrti, kako bi imala sve crno na belo, slično konceptu knjige “Mostovi okruga Medison”. Do tada, ostavila je prostora za različite priče i spekulacije, dok je naglasila da je istina samo njena.

   

  Talentovana pevačica rasvetlila je značajno poglavlje iz svoje lične istorije, ističući činjenicu da je u tom periodu imala izuzetan položaj kao jedan od najcenjenijih i najtraženijih izvođača u celoj naciji. Istovremeno, Đukanović, istaknuta politička ličnost, stabilno se penjao ka nezaustavljivom zenitu svoje karijere. Sa zadovoljstvom se prisjećajući prošlosti, slikovito je ispričala jedan nesvakidašnji incident u kojem su nepovoljni vremenski uslovi i obilne snježne padavine zaprijetile da joj ometaju prisustvo na jednom dugo očekivanom događaju u Podgorici.

   

   

  Međutim, na njeno zaprepaštenje, Đukanović je brzo orkestrirao uređenje helikoptera i kompaktnog aviona, obezbjeđujući joj pravovremeni dolazak na mjesto događaja. Umiljato se prisjećajući, nije mogla a da se ne nasmijala dok je podijelila zabavnu anegdotu o tome kako su je srdačno pozdravili uzvikom: “Evo, stigao je naš dragocjeni dragulj!” Ovaj srdačni prijem ponovo je potvrdio njen status njihove voljene i cijenjene umjetnice, koja je dosljedno oduševljavala njihove pronicljive ukuse, posebno svojim izuzetnim muzičkim umijećem. Ova uvodna izjava nudi uvid u zadivljujuće periode u životu pjevačice Jami i njene susrete sa poznatom političkom figurom u regionu Balkana.

  Oglasi - Advertisement