“Počeo sam da ga ljubim, bio je hladan kao stena”: Ispovest Mirka Kodića o smrti sina, harmonikaš o najpotresnijim detaljima

  0
  21

  Mirko Kodić, poznati harmonikaš, podelio je potresnu priču o gubitku svog sina Aleksandra u prvoj velikoj ispovesti nakon tragedije. Aleksandar je neočekivano preminuo u snu, što je ostavilo Mirkovu porodicu u šoku i tuzi. U ovoj iskrenoj ispovesti, Kodić opisuje dan kada je saznao za najcrnje vesti i deli svoje osećaje tuge i bola.

   

   

  Harmonikaš je opisao trenutke kada je saznao za smrt svog sina. “Ujutru je došao moj drug da mi pomogne. Mi smo nešto slagali kada je zazvonio telefon. Čuo sam njegovog kuma Matiju koji je tražio Silviju, moju sadašnju ženu… Dao sam mu Silviju. Moramo da krenemo na Karaburmu, nešto nije dobro, ali krećemo odmah. Ja sam je pitao u autu šta je bilo, ali mi nije ništa rekla”, podelio je Kodić.

   

  Nakon što su stigli do stana bivše supruge Jasne, Mirko opisuje trenutke kada je video svog sina. “Ušao sam u sobu, on je samo ležao… Nikad neću reći da je mrtav… On je za mene uvek živ, i neću da se pomirim sa tim… Počeo sam da ga ljubim, bio je hladan kao stena… Ljubio sam mu obraze, noge, ruke… i rekao: ‘Aleksandre, ajde ustani, nemoj da se šališ’… Nakon toga sam izašao iz sobe i shvatio šta se desilo. Tada je nastala tuga pregolema”, ispričao je kroz suze.Mirko Kodić izrazio je teškoće s kojima se suočava u prihvatanju gubitka sina. “Ja još nisam shvatio da ga nema…

   

  Harmonikaš se takođe osvrnuo na uzrok smrti svog sina. “Svašta su pisali! Neki da je imao bolove u stomaku, neki da se žalio na umor! Ma ništa od toga nije bilo! Nikada nije bio bolestan, možda neka prehlada, ali ništa ozbiljno. U nalazu hitne pomoći piše da je samo prestalo srce da kuca i to je to”, objasnio je muzičar.

   

  Oglasi - Advertisement