Pamtimo je kao najbolju drugaricu Zone Zamfirove: Evo kako danas izgleda ćerka čuvene glumice Radmile Živković (FOTO)

  0
  13

  Bojana Bambić, ćerka čuvene glumice Radmile Živković, koju pamtimo po ulozi u filmu “Zona Zamfirova”, danas je uspešna mlada glumica koja je nasledila majčin talenat. Nakon filma “Zona Zamfirova”, Bojana se pojavila u nekoliko televizijskih ostvarenja, uključujući seriju “Ulica lipa”. Međutim, svoju karijeru nastavila je kao stalni član Narodnog pozorišta, gde je takođe igrala njena majka.

   

  Bojana je pokazala izuzetnu sposobnost za glumu pred zajednicom, a saradnja na projektu sa svojom majkom predstavljala joj je neizmjerno zadovoljstvo. Odgajana u kreativnom ambijentu, Bojanino odrastanje je uronjeno u umetnost, jer su joj roditelji, Radmila Živković i Predrag Bambić, i sami afirmisani glumci, od malih nogu usađivali ljubav prema scenskoj umetnosti.

   

  Tokom intervjua, Bojana je otkrila da je donela odluku koja je promenila život da se bavi glumom tokom svojih nežnih tinejdžerskih godina sa 17 godina. Duboko razmišljajući o raznim profesionalnim putevima, doživela je epifaniju da će gluma biti krajnji put za nju lično ispunjenje. Bez obzira na to što je odrastala u zadivljujućem carstvu pozorišta i performansa, Bojana je neustrašivo prihvatila zastrašujuća iskušenja i nevolje povezane sa profesijom koju je odabrala, ne gajeći na tom putu lažna očekivanja ili zablude.

   

   

  Na današnji dan Bojana izgleda neverovatno zapanjujuće, jer je blagoslovena istom lepotom koja oduzima dah kao i njena majka. Brojni pojedinci čak su komentirali da je ostala nepromijenjena od svog prvog pojavljivanja na televiziji. Kroz nepokolebljivu posvećenost i nepokolebljivu posvećenost svom zanatu, Bojana je uspešno iskovala svoj jedinstveni put kao izvanredna pozorišna glumica, a sve to uz stalna uputstva i konstruktivnu kritiku svojih roditelja.

   

  Oglasi - Advertisement