PALA JOJ LEVA STRANA LICA I ZATVORILO SE OKO Ana Radulović u uživo programu jedva gleda: “Primam terapiju, svi su se zabrinuli”

  0
  13

  Ana Radulović teško prati emisiju uživo jer joj je lijeva strana lica potpuno pokvarena, zbog čega joj se zatvara oko. Uprkos terapiji, Anino stanje je izazvalo zabrinutost kod ljudi oko nje.Ana Radulović, voditeljka “Elite”, nedavno se pojavila pred kamerama u nešto drugačijem izdanju, što je izazvalo zabrinutost i pitanja gledalaca o tome šta se dešava sa njenim licem. Ana je otkrila da je imala zdravstvenih problema, tačnije, da je dobila facijalis.

   

  U izjavi , Ana je izjavila: “Imala sam zdravstvenih problema. Nisam htela da pričam o tome. Oprala sam kosu ledenom vodom i dobila sam facijalis.” Dodala je da joj to već traje četiri nedelje, te da joj je pala leva strana lica i zatvara joj se oko.

   

  Ana je priznala da razume brige i strepnje oko njenog zdravstvenog stanja, ali je sve uverila da nema razloga za uzbunu. Trenutno se aktivno podvrgava specijaliziranom režimu liječenja i prima redovne terapijske injekcije s jasnim ciljem ubrzavanja oporavka i vraćanja optimalnog zdravlja u najkraćem mogućem roku. Pored toga, vredi napomenuti da je Ana Radulović trenutno u bračnoj zajednici sa poznatim pevačem Mirčetom Radulovićem, a zajedno su blagosloveni divnim sinom Konstantinom. Međutim, njen saosećajni čin u vezi sa izgubljenim psom zaista je zarobio srca mnogih na raznim platformama društvenih medija. Anine iskrene emocije i odlučnost da ponovo spoji dragocenog psa sa njegovim zakonitim vlasnikom izazvali su značajnu pažnju i divljenje onlajn zajednice.

   

   

   

  Unatoč izazovima s kojima se suočila, Ana je optimistična i poručuje da će sve biti u redu, zahvaljujući terapiji koju trenutno prima. Njena iskrenost o zdravstvenim izazovima dodatno je povezala s publikom, a njeni fanovi pružaju podršku voditeljki u ovom teškom periodu.

  Oglasi - Advertisement