OVAJ NIKOLJDAN ZA CECU ĆE BITI POSVE DRUGAČIJI Pripreme za KRSNU SLAVU u vili na Dedinju počele od zore, a ONA je glavna u kuhinji

  0
  16

  Nikoljdan, porodična slava u domu Cece Ražnatović, obično se obeležava veličanstveno, okupljanjem članova porodice za slavskom trpezom, dok u večernjim časovima pristižu i brojne poznate ličnosti u vilu na Ljutice Bogdana.Nikoljdan se uvijek s velikom veličanstvenošću obilježava u rezidenciji Cece Ražnatović, gdje se cijela porodica radosno okuplja za raskošno postavljenom slavskom trpezom.

   

  Kako sunce počinje da zalazi, veličanstvena vila u Ljutice Bogdana oživljava dolaskom uvaženih gostiju iz svih sfera života, dodajući ovoj prilici dašak prestiža i uzbuđenja. Na osnovu ažuriranja na društvenim mrežama Anastasije Ražnatović, sada poznate kao Gudelj zbog braka, čini se da će predstojeće porodično krštenje Ražnatović imati izmenjeni sastav. Anastasija trenutno boravi u Sevilji sa suprugom, čime je ovogodišnjoj ceremoniji unela zanimljiv zaokret. Trenutno je neizvesno prisustvo ćerke i zeta Cece Ražnatović na ovogodišnjem porodičnom okupljanju.

   

   

  Ipak, jedno je sigurno: odsustvo nasljednice nesumnjivo će osjetiti slavna majka, koja je navikla da uživa u slavi uz svoju djecu. Kako se bliži godišnja proslava Nikoljdana, domaćinstvo Cece Ražnatović vrvi od priprema. U organizaciji ove svečanosti prednjači niko drugi do njen talentovani sin i snaha Bogdana, koja se pokazala kao izuzetna domaćica.Međutim, prema objavama Anastasije Ražnatović, sada Gudelj, koja trenutno boravi u Sevilji sa suprugom, čini se da će ovogodišnje obeležavanje krsne slave porodice Ražnatović proći u izmenjenom sastavu.Nije još poznato da li će ćerka i zet Ceca Ražnatović biti prisutni za porodičnim stolom ove godine, ali je sigurno da će majci nedostajati njena naslednica.

   

  Iako su pripreme za Nikoljdan u domu Cece Ražnatović već počele, ove godine će najveću podršku folk diva imati od sina i snaje Bogdane, koja je poznata po svojim domaćinskim veštinama.

  Oglasi - Advertisement