Otac Marije Šerifović doživeo šlog i osam meseci ležao u bolnici: Izneo detalje, a sada otkrio da je za unuka spremio poklon!

  0
  16

  Pobednica “Evrovizije”, Marija Šerifović, nedavno je postala majka putem surogat majke, a ova vest izazvala je veliku pažnju javnosti. Marijin otac, Rajko Šerifović, oglasio se povodom rođenja unuka i podelio detalje o svom zdravstvenom stanju.

  Rajko Šerifović izrazio je zahvalnost na lepim željama i podelio radost zbog dolaska unuka iz Sjedinjenih Američkih Država. Istakao je da se oseća uzbuđeno i da jedva čeka da ga prvi put zagrli i stavi u krilo. Opisao je da mu Marija kaže da je unuk crn i da ima plave oči, ističući to kao “strašnu kombinaciju”.

   

  Razgovarajući o dogovorima za predstojeću proslavu, Rajko je stavio veliki akcenat na to da je Marija ta koja u konačnici odlučuje o lokaciji događaja. Rajkova glavna briga, međutim, leži u činjenici da će tokom slavlja imati priliku da drži svog voljenog unuka. Uz to, s uzbuđenjem je podijelio vijest o iščekivanom paketu iz Švicarske, koji sadrži jedinstven i poseban poklon za dragocjenog malog nasljednika.

   

   

  Tokom našeg razgovora, on je otvoreno rekao da je proveo dugu osam meseci u specijalizovanoj zdravstvenoj ustanovi, posvećujući vreme oporavku od štetnih posledica i moždanog udara i nemilosrdnog korona virusa. Međutim, on me je čvrsto uvjeravao da je uspješno savladao ove izazove i da je trenutno u stabilnom stanju, s izuzetkom dugotrajnog osjećaja trnaca u nogama. U optimističkom tonu, željno je naglasio da će skori dolazak njegovog voljenog unuka nesumnjivo pojačati njegov osjećaj podmlađivanja i vitalnosti, dodatno podstaći njegovu želju za životom. Rođenje unuka u porodici Šerifović donelo je neizmernu radost, a predstojeća proslava povodom ove posebne prilike izazvala je značajnu radoznalost i pažnju javnosti.

  Oglasi - Advertisement