OGLASILA SE BESNA MARIJA KULIĆ: Miljana rekla da želi svadbu sa Zolom, a sad je majka ŽESTOKO odgovorila

  0
  15

  Besna Marija Kulić se oglasila nakon što je njena ćerka Miljana izjavila da želi da se uda za Lazara Čolića Zolu, s kojim je nedavno završila u emotivnom odnosu. Marija, koja nije podržavala njihovu vezu od samog početka, izrazila je svoje nezadovoljstvo i razočaranje, posebno jer je već poslala praznične pakete Miljani, a sada bi, da je znala šta će se dogoditi, sigurno promenila svoju odluku.

   

  Marija Kulić je na svom Instagram profilu objavila poruku u kojoj ističe da su pokloni i čestitke već poslati prekjuče, naglašavajući da bolest ne krasi nikoga. Ova izjava svedoči o Marijinim emotivnim reakcijama na novonastalu situaciju i nedvosmisleno izražava njeno neodobravanje veze između Miljane i Zole.

   

   

  Ova porodična drama privlači pažnju javnosti, a reakcije Marije Kulić sugerišu na duboko emotivno pogođenost zbog obrta u situaciji. Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati ova priča i kakve će korake preduzeti članovi porodice Kulić.

   

  Marija Kulić nedavno je na svom Instagram profilu podijelila srdačnu poruku, naglašavajući činjenicu da je prije nekoliko dana već nekome poslala poklone i čestitke. Njen naglasak na činjenici da bolest nikoga ne diskriminira ukazuje na dubinu njenog emocionalnog odgovora na trenutnu situaciju. Intenzivna porodična drama koja se odigrala izazvala je veliko interesovanje javnosti, koja je zaokupljena sirovim emocijama koje je Marija Kulić ispoljila kao odgovor na neočekivani preokret situacije. S obzirom na to da je u pitanju toliko toga, još uvijek je neizvjesno kako će se ova zamršena mreža događaja rasplesti i na koji način će se članovi porodice Kulić odlučiti za navigaciju kroz ovo izazovno iskušenje.

  Oglasi - Advertisement