OGLASILA SE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ! PRVI PUT PROGOVORILA O KARLEUŠI: Iznela detalje koji će ŠOKIRATI BALKAN

  0
  13

  Aleksandra Prijović, veoma cenjena i omiljena muzička senzacija, nedavno je osvojila svoje obožavaoce podelivši mnoštvo intrigantnih i do sada neotkrivenih aspekata svog izuzetnog životnog puta. Jedno takvo otkriće uključuje njen očaravajući susret sa izuzetno talentovanom Jelenom Karleušom, kolegom u muzičkoj industriji. Trenutno oduševljavajući publiku svojim zadivljujućim nastupima na sjajnoj turneji , Prijovićeva je krasila brojne gradove, poput živopisnog i kulturno bogatog Beograda, očaravajućeg Niša, zadivljujućeg Sarajeva i živopisnog i kosmopolitskog Zagreba.

   

   

  Međutim, upravo je tokom svojih očaravajućih koncerata u očaravajućem gradu Tuzli očaravajuća pjevačica ogolila svoju dušu, omogućivši svojim vjernim obožavateljima da zarone dublje u njen očaravajući svijet i da budu upoznati sa riznicom očaravajućih i zanimljivih sitnica.

   

  Prijović je prvi put progovorila o tome kako njen sin Aleksandar doživljava njene koncerte. Izjavila je da je njen sin često postavljao pitanja poput “Mama, da li će večeras biti puno?” i da je pre koncerta u Beogradu bio uveren da će pevati u Areni. Takođe je otkrila da mu je puštala koncerte njenih kolega na YouTube-u kako bi se pripremio, ali da se sada već navikao na ovu vrstu dešavanja.

   

   

  Prijović je takođe podelila svoj susret sa Jelenom Karleušom u jednom beogradskom restoranu. Opisala je da se uvek srdačno pozdravi s kolegama i da nije osoba koja će okrenuti glavu kada vidi nekog iz poslovnog sveta. Priznala je da je Karleušu srela kada je izlazila iz restorana, da je pozdravila i razgovarala s njom. Zanimljivo je napomenuti da je Karleuša nije prepoznala na prvi pogled, jer je Prijović tada izgledala kao devojčica. Ovaj susret je izazvao iznenađenje, a Prijović ističe da je važno održavati pozitivan odnos s kolegama, bez obzira na sve.

  Oglasi - Advertisement