NISU HTELI DA PODIGNU KREDIT ZA STAN PA SU SE ODLUČILI ZA OVO: “Svi su govorili da smo LUDI, sada živimo pravu bajku”

  0
  16

  Zek Sjuart i Bejk Eva, mladi bračni par, odlučili su se na neobičan korak kako bi ostvarili svoj san o domu. Umesto da podignu kredit za stan, tokom pandemije su se odlučili za nešto sasvim drugačije – kupili su brod i pretvorili ga u svoj dom. Ova hrabra odluka nije prošla neprimećeno, a par sada uživa u životu na vodi, opisujući svoje iskustvo kao pravu bajku.

   

   

  Zek i Bejk su kupili brod za 38.000 evra i uložili dodatnih 10.000 evra u renoviranje. Ovaj izbor im je omogućio značajne uštede u odnosu na cene stanova ili kuća. Oduševljeni su što su ostvarili svoju trenutnu želju i istovremeno uštedeli novac.

   

   

  Razlog za ovakvu odluku leži u strahu od zaduživanja kroz kredit za stan. Iako su svesni da je posedovanje stana ili kuće uobičajeni put, par je odlučio izbeći teret hipoteke. Bez obzira na reakcije okoline, Zek i Bejk su smatrali da je važnije biti zajedno nego posedovati tradicionalni dom.

   

   

  Poduzimanje ove odvažne odluke bilo je daleko od jednostavnog; zahtijevala je brojne žrtve, kao što je odricanje od svojih dragih automobila, odjeće i raznih stvari kako bi se prikupila potrebna sredstva za svoj jedinstveni “dom na vodi”. S nepokolebljivim entuzijazmom, oni naglašavaju značaj boravka na mjestu koje smatraju domom, dajući prednost svom zajedništvu nad materijalnim posjedima. Oni čvrsto vjeruju da će u budućnosti biti dovoljno vremena za kupovinu konvencionalne kuće, ali za sada je njihovo jedinstvo od najveće važnosti. Njihova izvanredna priča služi kao svjetionik inspiracije bezbrojnim pojedincima koji cijene hrabrost i originalnost u potrazi za vlastitim težnjama i ambicijama.

   

  Oglasi - Advertisement