Nikada nije kasno: Svi čestitaju Željku Joksimoviću, bravo!

  0
  15

  Željko Joksimović, poznata pop senzacija regiona, s radošću se vratio na muzičku scenu nakon značajne četvorogodišnje pauze, na veliko oduševljenje svojih vernih fanova. Njegovo najnovije muzičko remek-djelo pod nazivom “1000 žena” je iskrena ljubavna balada koja služi kao divan uvod u skoro izlazak njegovog dugo očekivanog albuma, koji će nam krasiti uši u predstojećoj proljetnoj sezoni.

   

  Muzički spot za pesmu “1000 žena” je izuzetnog produkcijskog kvaliteta, a vešto ga je režirao renomirani jugoslovenski filmski reditelj Lordan Zafranović. Kompoziciju i aranžman pesme sjajno je odradio sam Joksimović, dok je tekst maestralno napisao talentovani pisac Dragan Brajović Braja. Da bi se pjesma povećala, Suzana Branković, proslavljena zanosnim izvođenjem pjesama Silvane Armenulić u filmu “Toma”, dala je svoj nevjerovatan vokal kao jedna od pratećih pjevačica.

  Vijest o predstojećem izdanju singla izazvala je ogroman val entuzijazma i iščekivanja među odanim fanovima. U daljem zanosnom otkriću, Joksimović je otkrio svoje planove da udruži snage sa mnoštvom izuzetno nadarenih tekstopisaca u izradi svog nadolazećeg albuma. Među cenjenim imenima koja će svojim potpisom krasiti listu numera su poznati Dragan Brajović Braja, talentovana Aleksandra Kovač, dinamični duo Tonči i Vjekoslav Huljić, vrhunski Aleksandar Milutinović i majstorski Miloš Roganović. Ovako impresivna postava saradnika nesumnjivo nagoveštava muzičko remek-delo u nastajanju, ostavljajući fanove puni iščekivanja kada će album biti objavljen.

   

   

   

  Objava ove vijesti naišla je na ogroman izliv pozitive kako obožavatelja tako i kolega. Čestitke i pohvale pljuštale su sa svih strana, obasipajući Željka Joksimovića divljenjem i divljenjem. Poznat po svojoj izvanrednoj muzičkoj karijeri, ponovo je osvojio srca publike očaravajućom i emotivno nabijenom izvedbom koja je duboko odjeknula kod svih.

   

  Oglasi - Advertisement