Neko je izvukao moje brojeve na lotou u Pančevu i dobio milione, telefon neprestano zvoni: Obećala si novac

  0
  13

  Neko je izvukao moje brojeve na lotou u Pančevu i osvojio milione, što je izazvalo pravu lavinu poruka i poziva. Uobičajeno veče kod kuće postalo je nesvakidašnje kada me je koleginica obavestila o dobitku, a potom su me zasule poruke prijatelja iz Beograda koji su se sećali obećanja da ću im dati novac ako ikada dobijem na lutriji. Smejala sam se situaciji jer su svi pretpostavljali da sam ja taj srećnik iz Pančeva.

   

  Nakon prvobitnog smeha, počela sam razmišljati o tome kako objasniti da nisam stvarno dobila sedmicu, posebno s obzirom na naše šale o raspodeli potencijalnih miliona na radnom mestu. Kroz poruke na društvenim mrežama i WhatsApp-u, prijatelji su me podsećali na obećanje da ću im dati deo novca ako ikada osvojim na lutriji.

   

  Zaista je činjenica da sam dao riječ da sam dao to obećanje. Međutim, kako je sudbina htjela, sada je izašlo na vidjelo da ja nisam izašao kao pobjednik. Shodno tome, nalazim se u poziciji da moram da objašnjavam ovaj razočaravajući ishod svakoj osobi pojedinačno. Kao rezultat toga, uslijedio je ogroman priliv šala i poruka koje su me preplavile sa svih strana.

   

   

   

  Zanimljivo je da se čak i moja sestra, koja je slučajno imala svoj skup brojeva za tu određenu sedmicu, osjećala prinuđenom da se obrati i izrazi svoja razmišljanja o tom pitanju. Kada se dan bližio kraju, postalo mi je jasno da, iako nisam stekao status milionera, nemerljiva vrednost smeha i radosti koju smo doživeli zajedno sa našim prijateljima je zaista bila neprocenjiva, što je samo po sebi bio pravi trijumf .

  Oglasi - Advertisement