NEDU UKRADEN LUDO VOLEO JEDAN OD NAJMOĆNIJIH LJUDI U SRBIJI: Za nju radio NEVEROVATNE stvari, veza pukla zbog 1 PEVAČICE

  0
  13

  Neda Ukraden, proslavljena pevačica, otvorila je svoj lični život, rasvetlivši svoju romantičnu vezu sa Sašom Popovićem, istaknutom figurom srpske pop industrije. Uprkos tome što je dugo vremena zadržala veo tajne oko svojih privatnih poslova, Neda je konačno odlučila da podeli fragmente ove intrigantne priče.

  Neda je započela svoju karijeru kao supruga reditelja i scenariste Milana Bilbija, a njihov brak krunisala je ćerkom Jelenom, koja joj je podarila troje unučadi. Međutim, u svojoj autobiografiji “Zora je svanula”, pevačica je otkrila detalje o svojoj romansi sa Sašom Popovićem.

   

  U živahnoj eri osamdesetih godina prošlog veka, Saša Popović, poznat po svom zanosnom šarmu, stekao je reputaciju neodoljivog zavodnika, a upravo se u to vreme Neda uplela u privlačnost njegove ličnosti. Popović je otvoreno izrazio svoje duboko obožavanje Nede, izjavljujući spremnost da učini sve da joj ugodi. Međutim, Neda s nostalgijom razmišlja o njihovim zajedničkim iskustvima, priznajući da je njihov odnos dobio buran zaokret kada su nekada divni trenuci prestali da odišu njihovom nekadašnjom očaranošću.Danas, Neda i Saša su veliki prijatelji, a Neda se priseća te romanse s osmehom na licu. Saša Popović je, nakon te romanse, započeo dugotrajan i srećan brak sa pevačicom Suzanom Jovanović.

   

  Suzana, koja je prvobitno mislila da je Saša neozbiljan zavodnik, izrazila je divljenje prema njegovoj ličnosti i istakla da je njihova ljubav počela spontano. Otkrila je da su zajedno počeli da žive i da su se venčali bez prethodnog planiranja. Sudbina je, kako kaže, umešala prste, a njihova priča postala je zanimljiva saga o spontanoj i dugovečnoj ljubavi.

   

  Oglasi - Advertisement