“Najlepša vest za kraj godine” Oglasila se ponosna baka Snežana, nakon što je saznala da stiže još jedno unuče

  0
  14

  Sa neizmernom radošću i uzbuđenjem, ponosna baka Snežana Stojković blistala je sa nestrpljenjem saopštavajući neverovatnu vest da će njihovu porodicu uskoro krasiti još jedan dragi dodatak. Iščekivanje i blaženstvo ispunili su vazduh dok se ovo divno otkriće odvijalo, označavajući ga kao najdivniji događaj za završetak godine. Kao ujedinjena porodica, oni su se na najneobičniji način oprostili od godine koja je prolazila, uživajući u euforiji ovog predstojećeg dolaska, koji će im nesumnjivo donijeti neizmjernu sreću i ljubav u živote.

   

  “Srećna sam što mogu podeliti ovu divnu vest s vama. Četvrto unuče stiže u našu porodicu! To je najlepša vest koja nam se mogla dogoditi pred kraj godine. Presrećni smo kao porodica, taman smo ovu godinu ispratili onako kako treba, zaokružili je na najlepši mogući način,” izjavila je ponosna baka Snežana Stojković nakon saznanja da će postati baka po četvrti put.

   

  Anjina majka nije mogla da obuzda ushićenje povodom ovog značajnog događaja, išla je dotle da je istakla ogroman značaj ove divne vesti za celu njihovu lozu Stojkovića. Anja Valente, voljena izdanka uvaženog fudbalskog trenera Dragana Stojkovića Piksija, trenutno iščekuje dolazak četvrtog dragocenog zavežljaja radosti uz svog zaljubljenog supružnika Huga, čime će u još većoj meri uvećati ionako blaženo stanje njihove porodice.

   

   

   

  Ovom prilikom želimo da vas podsetimo na divno proširenje porodice Stojković, jer su Anja i Hugo sa ponosom poželeli dobrodošlicu svojim tri ćerke na svet. Svaki od ovih malih snopova radosti, nazvanih India Rose, Kasia Ginza i Alexia Saskia, donosi neizmernu sreću u živote njihovih roditelja. Dolazak ovih dragocenih beba predstavlja vrhunac godine za porodicu Stojković, a oni proslavljaju ovu značajnu priliku na najneobičniji i najtopliji način koji se može zamisliti.

  Oglasi - Advertisement