Milica Pavlović u Finansijskom KOLAPSU nakon spektakularnog koncerta! Ne zanima je KOLIKO ĆE OTPLAĆIVATI DUG – Šokantni detalji otkriveni! Publika je gađala pevačicu tokom nastupa!

  0
  17

  Milica Pavlović je sinoć održala svoj prvi solistički koncert u Štark Areni u Beogradu. Pevačica je govorila o tehničkim problemima tokom koncerta i priznala da je zbog istih završila u “debelom minusu”.

   

   

  Iako je bilo nekoliko tehničkih problema tokom skoro tri sata programa, Milica je istakla da je naučila da se ne nervira i da je normalno da se pojave greške.Pevačica je posetila novinare rakijom koju je pekao njen deda i koju je čuvala za poseban trenutak. Milica je izrazila zadovoljstvo koncertom i emocijama koje je delila sa publikom. Iako je u jednom trenutku neko iz publike bacio nepoznati predmet prema Milici.

   

   

  Na pitanje novinara da li je imala tremu pred sam koncert, Milica je odgovorila: “Ne, samo mi je početak pesme ‘Boginje’ skratio život na pola.”Milica Pavlović je istakla da joj je koncert posvećen baki i deki, teško je kada očekujete da će najbliži biti tu za velike trenutke, ali smatra da je poruka važna da ljudi izraze ljubav dok su živi.Pored toga, Milica je pohvalila stajling Jelene Karleuše i izrazila divljenje za njen izgled. Govorila je o podršci kolega, uključujući poruke i bukete od Dragane Mirković, Ane Bekute i Aleksandre Prijović.

   

   

   

  Na pitanje da li se Aleksandra naljutila što nije bila gost na koncertu, Milica je odgovorila: “Apsolutno ne. Nas dve smo veliki profesionalci i ona zna razlog zašto nisam mogla da nastupam. Ja sam uživala na tom koncertu, prelepo sam se provela. Nas dve smo posle pričale i nazdravile.”Milica Pavlović je, uprkos tehničkim problemima, uspela da napuni Štark Arenu i izrazila zadovoljstvo zbog podrške i emocija koje je delila sa publikom. Iako je priznala da je koncert rezultirao “debelim minusom”, istakla je svoju sreću što se bavi muzikom i raduje se zaradi koju će ostvariti.

  Oglasi - Advertisement