Marija Šerifović sprema raj za malog Maria! Zavirite u raskoš doma gdje će pjevačica dijeliti luksuzne trenutke sa sinom :Pogledajte kako je uređena soba za bebu

  0
  18

  Marija Šerifović nedavno je postala majka malenog Maria, rođenog u Los Angelesu gdje se trenutno nalazi pop zvijezda. S ponosom dijeli odgovornost za sina s majkom Vericom, koja je bila uz nju tokom cijele avanture majčinstva. Iako se dijete rodilo u SAD-u, Marija planira živjeti s malim Mariom u Beogradu.

   

  Pjevačica je već prije dvije godine preselila u prostran i luksuzan stan na Beogradu na vodi, znatno veći od prethodnog, kako bi prostor bio pripremljen za dolazak djeteta. Odlučila se za dom s tri spavaće sobe i dva kupatila, vodeći računa o prostoru za novi član porodice.U proteklim mjesecima, uz pomoć majke Verice, Marija je prilagodila svoj dom kako bi bio prikladan za život s bebom. Početkom novembra, podijelila je video u kojem uređuje prostor, a sada je jasno da je posebno uređivala dječiju sobu kako bi sve bilo spremno za dolazak sina.

   

  Pored stana koji imaju u Beogradu, porodica Šerifović poseduje i šarmantnu kuću koja se nalazi u Kragujevcu, sa velikim dvorištem. U granicama ovog divnog prebivališta mali Mario će se susresti sa brojnim radosnim prilikama, dok uživa u društvu svoje voljene bake. Marija otvoreno govori o poteškoćama sa kojima se suočavala na svom putu da postane majka, priznajući prepreke na koje je nailazila na tom putu.

   

  Međutim, ona takođe ističe ogromnu sreću i naklonost koju doživljava prema svom voljenom sinu. Njena spremnost da podijeli svoje lično putovanje s javnošću vođena je željom da ne samo da rasvijetli izazove uključene u proces, već i da ponudi smjernice i ohrabrenje pojedincima koji razmišljaju o nekonvencionalnim metodama roditeljstva.

  Oglasi - Advertisement