Marija Šerifović postala majka! PRVA FOTOGRAFIJA BEBE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Pevačica objavila EMOTIVNU PORUKU, obratila se svima i rekla…

  0
  21

  Poznata pop senzacija Marija Šerifović nedavno je u svoj život ugostila snop radosti – prelijepog dječaka, kojem je od milja dala ime Mario. Međutim, ovo dirljivo putovanje u majčinstvo dobilo je jedinstven preokret, jer je Marijina trudnoća ljubazno povjerena surogat majci koja je nesebično nosila svoje dragocjeno dijete.

   

  U gradu Los Anđelesu, beba je došla na svet u renomiranoj klinici. Marija je bila prisutna kada je dijete rođeno početkom decembra u medicinskoj ustanovi koja se nalazi u Los Angelesu. Pevačica je sredinom novembra zajedno sa svojom majkom Vericom Šerifović krenula na put u Ameriku, sa jedinim ciljem da bude uz surogat majku tokom celog procesa do porođaja.

   

   

  Zbog značajnog napretka Amerike u svakom aspektu surogat majčinstva, uključujući sveobuhvatnu podršku surogat majkama i zamršene pravne i psihološke procese koji su uključeni, Šerifović je namjerno odlučila da svoje dijete donese na svijet u Sjedinjenim Državama. Nadalje, već deceniju, Marija kreće na putovanja u Sjedinjene Države, vođena kombinacijom ličnih i profesionalnih motiva, što ju je na kraju dovelo do toga da ga smatra drugim domom. Nije gubila vrijeme na objavljivanje i širenje najuzbudljivijeg ažuriranja. Provela sam dosta vremena pripremajući se za taj određeni trenutak, zamišljajući ga bezbroj puta u dubini svog uma…

   

   

  I moja majka i moj uži krug prijatelja su me upozorili na to, ali osjećaj koji sam doživjela je bio izvan granica bilo kakav verbalni opis, nešto nevjerovatno izvanredno… Čini mi se da je tih samo nekoliko minuta prvog kontakta ili prošlo prebrzo ili se previše razvuklo… Bio je to jednostavno neodoljiv slap emocija koje su potpuno zasjenile svaki drugi osjećaj , izrazila je renomirana slavna ličnost.

  Oglasi - Advertisement