Marija Šerifović o ženi koja je rodila njenog sina: “TO JE ŽENA KOJA JE…”

  0
  18

  Govornik ističe činjenicu da je bila uz nju stalno tokom cijele trudnoće. Marija Šerifović, poznata po svom zadivljujućem glasu i poznata kao jedna od najlepših vokala u zemlji, postala je ponosni roditelj kada je svog voljenog sina dočekala na svetu uz pomoć surogat majke.

   

   

  U zimu 2023. godine, dječak po imenu Mario došao je na svijet u prestižnoj medicinskoj ustanovi smještenoj u živahnom gradu Los Angelesu. Marija čuva u tajnosti identitet oca i žene koja joj je rodila dijete. Ipak, odlučila je da zaroni u dubinu svoje veze sa svojom surogat majkom, naglašavajući nepobitnu činjenicu da je njihova veza bila izuzetno jaka i intimna.

  Marija je izrazila duboku zahvalnost ženi koja je odigrala značajnu ulogu u ostvarenju njenog najvećeg sna. Njihova veza bila je nevjerovatno bliska, jer su se upuštale u svakodnevne razgovore i podržavale jedna drugu kroz razne prepreke trudnoće. Od zajedničkog odlaska na medicinske preglede do suočavanja sa usponima i padovima, njihov put je bio isprepleten. Marija je dalje otkrila ključni trenutak kada je na kraju donela odluku da se bavi surogat majkom. Pre toga je pokušala da nađe ispunjenje kao majka, međutim, nažalost, njeni napori su doživjeli neuspjeh.

   

   

  Pre nego što sam se opredelila za surogat majčinstvo, mnogo sam pokušavala da zatrudnim i rodim dete, ali sam se, nažalost, svaki put suočavala sa razočaranjem. Duboka tuga koja je pratila ove neuspješne poduhvate učinila je da nerado ulazim u zamršene medicinske zamršenosti, otuda i moja odluka da ih zadržim u privatnosti. Samim tim, surogat majčinstvo se pojavilo kao jedina održiva opcija, kako je ona rekla u razgovoru za Blic. Marija je u novembru krenula na putovanje u Ameriku sa ciljem da prati svoju surogat majku u završnoj fazi trudnoće.

  Oglasi - Advertisement