MARIJA PROGOVORILA O OCU SVOG DETETA: Otkrila ŠOK DETALJE, ovo apsolutno NIKO NIJE ZNAO, da li je MOGUĆE?

  0
  15

  Marija Šerifović  je dočekala svoju bebu na svet, a trudnoću je uspešno izvela surogat majka. Dijete je radosno rođeno na prestižnoj klinici u Los Angelesu. Nakon ove uzbudljive vijesti, javnost se nestrpljivo uključila u spekulacije o identitetu ponosnog oca i zamršenim detaljima cijelog procesa. Marija Šerifović samouvjereno tvrdi da je njen put od želje da ima svoje dijete do konačnog rođenja bebe bio nesumnjivo težak, ali je nepokolebljivo istrajala zbog svoje neizmjerne strasti prema majčinstvu. – Prije dvije godine sam se podvrgao ekstrakciji jajašca i potom stvorio embrion. Nakon svih tih genetskih testova, otkrila sam da imam tri zdrava embriona.

   

   

  Ovako je rođen Mario, a na pitanje ko je bebin otac i da li je njegov identitet uopšte bitan, Marija je rekla:  Budite sigurni, Mario će biti u potpunosti obaviješten kada dođe vrijeme, iako ne mogu otkriti sve detalje zbog ograničenja privatnosti.

   

   

  Dete Marije Šerifović je stiglo na ovaj svet na prestižnoj klinici u srcu Los Anđelesa. Zbog nepostojanja prakse surogat materinstva u Srbiji, Marija Šerifović se samouvereno odlučila da otputuje u Ameriku, zemlju u koju već godinama posećuje, kako u lične, tako iu profesionalne svrhe. Dete je s stiglo početkom decembra u kliniku u Los Anđelesu, a Marija je samouvereno bila prisutna na porođaju.

   

   

   

  Zbog važećeg ugovora o privatnosti, trenutno vam ne mogu otkriti sve detalje. Međutim, mogu vas uvjeriti da će Mario, kada dođe pravi trenutak, biti potpuno informiran i upućen u situaciju. Marija je bila prisutna na rođenju deteta, koje se dogodilo na klinici u Los Anđelesu tokom prvih dana decembra.

  Oglasi - Advertisement