Kuća Miroslava Ilića u Mrčajevcima raj ili pakao: Seosko groblje krije tajnu braka sa Gordanom

  0
  16

  Brak Miroslava Ilića i Gordane ostaje u žiži javnosti, iako je suočen s medijskom pažnjom i sudskim procesima. Unatoč ogromnoj popularnosti, pevač nastoji da njihov dom u beogradskom naselju Višnjička banja ostane oaza, iako se pojedinci trude da ga pretvore u pakao. Dok supruga Gordana vodi brigu o luksuznom domu, Miroslava srce vuče nazad u rodne Mrčajevce.

   

  Miroslav Ilić je svoje rodno selo oduvek smatrao svojim rajem, gradeći svoj kutak godinama na porodičnom imanju. Njihova kuća, izrađena u stilu starih srpskih domova, s drvenim detaljima, velikim tremom i okružena cvećem, postala je mesto gde pevač beži kad god ima slobodnog vremena. Ovaj kutak s furunom za pečenje odražava Miroslavljevu ljubav prema selu i želju za jednostavnijim životom.

   

  Miroslav je izjavio da je oduševljen kada je kompozitor Obren Pjevović dobio ulicu u Mrčajevcima, naglašavajući svoju ljubav prema selu. Planira provesti penzionerske dane upravo tamo, gde svaki detalj podseća na njegovo detinjstvo i korene. Tokom razgovora, on je otkrio da je preduzeo proaktivan korak i kupio par grobnih parcela u granicama lokalnog groblja koje se nalazi u selu. Ovaj namjerni čin vođen je njegovom nepokolebljivom željom da održi neraskidivu vezu sa svojom voljenom suprugom Gordanom, čak iu zagrobnom životu.

   

  Dok Miroslav počinje da razmišlja o svom eventualnom povratku u selo, Gordanina reakcija na ovu ideju ostaje donekle neizvesna, posebno ako se ima u vidu njihove duboko ukorenjene porodične veze u Beogradu. Ipak, njihov trajni brak dug pola veka, koji je izdržao brojne prepreke i iskušenja, stoji kao nesalomivi bastion ljubavi. Podižući betonske barijere oko grobnica, Miroslav namerava da spomenik poveri njihovim potomcima, crpeći inspiraciju iz veličine spomenika Šarla de Gola u Francuskoj.

  Oglasi - Advertisement