KRALJEVSKI APARTMAN PUN RUŽA OD PODA DO PLAFONA, NA SEDIŠTU TELEFON OD KRISTALA: Na ovog MOĆNIKA je pala Jelena Karleuša

  0
  14

  Jelena Karleuša je u ranim fazama njihove veze otkrila izuzetne i raskošne iskaze naklonosti kojima je Bojan Karić osvojio njeno srce. Njihov prvi susret dogodio se u raskošnom hotelu u Čikagu, gde je bila zaprepašćena otkrivši ceo stan ukrašen obiljem grimiznih ruža, koji se protežu od poda pa sve do plafona. Među nebrojenim korpama ruža, pažnju joj je privukla i jedna Bojanova poruka u kojoj je izrazio želju da prvi čestita novogodišnju čestitku i naglasio da se nada da će to biti njihova posljednja godina razdvojenosti.

   

  Još jedan veoma značajan trenutak dogodio se tokom večere koju je priredio Bojan.Jelena Karleuša bila je potpuno opčinjena raskošom i veličanstvenošću kraljevskog apartmana, koji je krasio ekstravagantan prikaz ruža koje se protežu od poda pa sve do plafona. Dok je sjela na luksuzni namještaj, oči joj je odmah privuklo prisustvo kristalnog telefona, koji je odisao elegancijom i sofisticiranošću. Sama moć i privlačnost okoline preplavili su Jelenu, ostavljajući je potpuno očaranom i zanesenom.

   

  Dok je Bojan stigao po Jelenu, bila je prijatno iznenađena kada je na suvozačevom mestu zatekla velikog plišanog medu. Medvjedu je oko vrata visio kristalni telefon koji bi svijetlio kad god bi primili poziv. Pored toga, na traci na vratima Jelenu je obaveštena da je njen novi broj telefona sačuvan u okviru ovog intrigantnog uređaja.

   

  Jelena se rado priseća ovih izuzetnih i ekstravagantnih postupaka, ističući da su ostavili trajni utisak u njenom srcu i umu. Ovaj narativ otkriva karakteristični metod udvaranja koji je koristio Bojan Karić kako bi uhvatio naklonost Jelene Karleuše.

  Oglasi - Advertisement