KONSTRAKTA SE OPET TAKMIČI NA “Pesmi za Evroviziju”! Sada je otkrila razlog, OSTAĆETE U ČUDU, ko bi rekao?

  0
  14

  Konstrakta je još jednom bacila šešir u ring za dugo očekivano takmičenje “Pesme za Evroviziju”! Ova vijest je iznenađenje za mnoge, jer je talentovana umjetnica sada otkrila zadivljujući razlog svoje odluke, ostavljajući sve u čudu. Ovako neočekivano otkriće je nesumnjivo ostavilo fanove i gledaoce da željno iščekuju šta Konstrakta sprema za takmičenje.Ana Đurić, poznata i po umetničkom imenu Konstrakta, prijatno je iznenadila svoje fanove uzbudljivom vešću o svom predstojećem učešću na iščekivanom takmičenju “Pesma Evrovizije”. Na društvenim mrežama, Konstrakta je podijelila iskreni video u kojem je iskreno otkrila da je u početku odbila ponudu da učestvuje na poznatom muzičkom događaju prije otprilike šest mjeseci, ali je od tada promijenila mišljenje.

  Konstrakta je donela iznenađujuću odluku da svoju novu pesmu pod nazivom “Novo, bolje” prijavi na predstojeće domaće takmičenje za “Pesmu Evrovizije” koje će se održati krajem zime. Uprkos prethodnim naznakama da više neće učestvovati, Konstructa sada veruje u kvalitet pesme i vidi ovo kao dragocenu priliku za promociju.

   

   

  Sa novopronađenom spremnošću da pokuša ponovo, odlučna je da predstavlja Srbiju na renomiranom takmičenju u Švedskoj. Na domaćem festivalu nastupiće ukupno 28 izvođača koji će na sceni pokazati svoje umijeće i talente. Među ovim učesnicima su i renomirani umjetnici poput Breskve i Lene Kovačević. Kako željno iščekujemo Eurosong, to obećava da će biti događaj koji ujedinjuje mnoštvo različitih talenata, nudeći publici izvanredan niz muzičkih žanrova u kojima će uživati.

   

  Radio-televizija Srbije (RTS) predstavila je impresivnu postavu od 28 vrhunskih kompozicija koje su pažljivo odabrane za učešće na dugo očekivanom festivalu “Pesma za Evroviziju 2024”. Ovaj zadivljujući događaj služi kao ključna platforma za Srbiju da izabere svog predstavnika za prestižno takmičenje “Pesma Evrovizije”, koje će se održati u očaravajućem gradu Malmeu, u Švedskoj, narednog maja.

  Oglasi - Advertisement