KOMŠIJE GOCE BOŽINOVSKE RAZVEZALE JEZIK, PA UDARILE NA MAJKU I SINA! Nisu štedeli reči: Evo šta su sve ispričali o Mirku Šijanu

  0
  21

  Komšije Goce Božinovske otvorile su dušu i otkrile kako Mirko Šijan, sin poznate pevačice, pravi velike korake ka smirenijem životu, posebno od kada se oženio i dobio dete.Goca Božinovska, poznata po burnoj prošlosti, često je isticala svoje napore u odgajanju dece, a Mirko Šijan bio je u centru pažnje javnosti zbog svojih romansi s poznatim ličnostima i drugih izazova.Komšije sada govore o Mirku kao porodičnom čoveku koji je pronašao ravnotežu. Iako je u prošlosti stvarao probleme, posebno u periodu dok je bio u vezi sa pevačicom Grujić Katarinom, sada se čini smirenim i posvećenim porodičnom životu.

   

   

  Prema zapažanjima njegove komšinice Rade, vjeruje se da je Mirko u prošlosti imao sporadične prilike za zapošljavanje, ali mu je sadašnje zanimanje uz suprugu Bojanu Rodić u Rodiću pružalo osjećaj stabilnosti. Slično, druga komšinica koja poznaje Gocu Božinovsku, opisuje je kao hrabru i izdržljivu ženu koja je uvek samostalno rešavala svoje probleme. Napominje se da je često dogovarala da njena djeca ostanu kod rođaka tokom njenih nastupa, pokazujući svoju snalažljivost i posvećenost.

   

  Susedi izražavaju sreću zbog Mirkove promene i opisuju ga kao porodičnog čoveka koji se rešio ranijih izazova. Naglašavaju da sada deluje mnogo smirenije i skoncentrisano na porodicu, dok su u prošlosti često čuli buku i viku iz njegove kuće.

   

  Svi zajedno ističu koliko Goca voli svoju snajku i kako je srećna zbog Mirkove smirenosti. Goca i njen suprug Veljko često dolaze u posetu, a komšije primećuju sklad i domaćinsku atmosferu u kući Božinovske.Mirko Šijan, koji je nekada bio poznat po turbulentnom životu, sada se čini kao porodičan čovek, skoncentrisan na brak i roditeljstvo.

  Oglasi - Advertisement