Ko još OVAKO obeležava 85. rođendan? Fotografija proslave Vere Čukić pred vama: Ćerka Ivana je glavni krivac (FOTO)

  0
  24

  Vera Čukić, poznata glumica poznata po tome što ne želi da obeleži rođendan, bila je zatečena nepredviđenim i prijatnim iznenađenjem povodom svog 85. rođendana. Njena kćerka Ivana Mihić svjesno je odlučila da odstupi od dugogodišnje porodične tradicije zanemarivanja rođendana i umjesto toga odlučila je odati počast ovom značajnom događaju.

   

   

  Vera je čitavo svoje postojanje posvetila ćerki Ivani, svu pažnju i trud polažući na njeno odrastanje i uspeh. Svake godine, dok su se svjećice na njenoj rođendanskoj torti gasile, Verine misli je progutao njen voljeni Ivan, zbog čega je gubila pojam o svojim godinama. Ipak, postalo je očigledno da će njen 85. rođendan biti izuzetna prilika, jer je Ivana na sebe preuzela privatnu i ličnu proslavu samo za njih dvoje.

   

   

  Fotografija na Instagramu prikazuje iskreni trenutak uhvaćen između majke i kćerke dok posjećuju svoj dragi pub, mjesto koje je imalo posebno značenje za njih i njihovog pokojnog supruga Gordana Mihića. Dok se prisjećaju lijepih uspomena koje su podijelili s njim u ovoj ustanovi, vide se kako drže čaše šampanjca, što simbolizira njihovu proslavu života. Ivana je, dirnuta značajem trenutka, na Instagramu izrazila svoje emocije kroz srdačnu poruku uz fotografiju.”Srećno, zdravo, mirno i dugovečno. Mama, volim te najviše na svetu. Srećan rođendan čudesna i jedinstvena majko… Tvoja Iva.”

   

  Vera Čukić je neočekivano proslavila rođendan, a sve zahvaljujući nepokolebljivoj ljubavi njene ćerke Ivane. Nakon tragične Gordanine smrti, i majka i kćerka su donijele svjesnu odluku da daju prednost svojoj vezi i povukle se iz vanjskog svijeta. Utehu su našli u udobnoj vikendici u blizini spokojnog manastira „Rajinovac“, koji je Gordanu služio i kao poslednje počivalište.

  Oglasi - Advertisement