KAKO JE NAJBOGATIJA SRPKINJA OSTALA BEZ DINARA? Vila na Dedinju OTIŠLA NA DOBOŠ, RUGALA se onima koji NEMAJU NOVAC

  0
  17

  Vukica Vučurević, jedna od najbogatijih žena u Srbiji i naslednica pokojnog Mirka Vučurevića, privukla je pažnju javnosti kada je pre nekoliko godina odlučila da kamere hrvatske televizije puste u svoju vilu na Dedinju. Tada je pokazala raskoš svog doma, koji je prema njenim rečima projektovao svetski poznati arhitekta.

   

  Međutim, nedavno se pojavila informacija da se Vukičina vila pojavila u oglasima za iznajmljivanje po ceni od 1.000 evra po danu, a primećeno je da se broj vlasnika i njegovo ime razlikuju od Vukičinog. Spekuliše se da je vila stavljena na prodaju.Vukica je nasledila fudbalski klub “Banat” iz Zrenjanina i fabriku satova “Nivada” iz Švajcarske od svog oca. U intervjuima je isticala da je od oca nasledila novac, a od majke lepotu. Govorila je da vrednost muškarca zavisi od količine novca koju poseduje.

   

  Vukica, koji posjeduje ogromno bogatstvo, uživa u uživanju u raskošnim putovanjima, izvrsnom nakitu, raskošnoj odjeći i ekstravagantnoj kuhinji. Često odlazi na putovanja u daleke krajeve svijeta, on uživa u iskustvu na duži period, koji traje nekoliko sedmica.

   

  Vukica je javno izrazila svoj stil života, ističući da ne ide u šoping bez 30.000 evra i da voli uživanje u luksuzu. Svoj dom opisuje kao raskošan, a u jednom intervjuu je rekla da ne voli kućne poslove i kuvanje, te da ima osoblje koje se bavi tim zadacima za nju.Nažalost, unatoč raskošnom životu, Vukicu je zadesila tragedija kada su joj preminuli otac i majka pre nekoliko godina. Otac Mirko preminuo je neočekivano, dok je bio vitalan i aktivan, što je bila velika tuga za Vukicu.

  Oglasi - Advertisement