JOVANA JEREMIĆ JE IZABRALA, ŠTA VI MISLITE? Svadba sa Stankovićem će biti GALA, a ova ŽENA će imati GLAVNU ULOGU

  0
  14

  Jovana Jeremić, popularna i nadaleko poznata naša televizijska ličnost, nedavno je zainteresovala javnost javno obznanivši svoju romantičnu vezu sa Draganom Stankovićem, uspešnim biznismenom koji je slučajno stariji od nje 14 godina. U nedavnom ažuriranju na svom Instagram nalogu, Jovana je uzbuđeno otkrila svoje planove za predstojeće venčanje, dajući nam uvid u njenu drugu ceremoniju venčanja. Zanimljivo je da je iznenadila svoje pratioce otkrivši da je odabrala proslavljenu pevačicu Stojanku Novaković, poznatu kao Stoja, da joj ulepša svadbu svojim melodičnim glasom i zadivljujućim nastupom.

   

   

  Jeremićeva je istakla da je oduvek bila zaljubljena u Stojine pesme, smatrajući ih posebno inspirativnim za jake žene. Navodeći pesme poput “Revolucije”, “Nešto mi govori” i “Muzika”, Jovana je istakla stihove koji, prema njenom mišljenju, odražavaju snagu žene u ljubavi i životu. Posebno je naglasila stihove iz pesme “Muzika”, gde se peva o tome kako je život s voljenom osobom kao muzika koja ih okružuje.

   

  Takođe, Jovana je na svom Instagram nalogu izrazila dubok uticaj koji je na nju ostavilo čitanje knjige „Velika srpska ljubav“. Odabrala je da podijeli dirljiv citat iz knjige, navodeći: “Ako bi joj se pružila prilika da počnem iznova, moja ljubav bi i dalje bila posvećena samo tebi.”

   

   

  Ova iskrena poruka služi kao svedočanstvo intenzivne emocionalne veze i nepokolebljive odanosti koju Jeremić gaji prema svojoj drugoj osobi. Izbor Stojanke Novaković za pevačice za venčanje od strane Jovane Jeremić služi da naglasi sentimentalni aspekt ove prilike, dok njena želja da svoju naklonost i značajna životna iskustva podeli sa svojom onlajn publikom putem različitih društvenih mreža.

  Oglasi - Advertisement