JK SE POJAVILA KOD MILICE NA KONCERTU I NAPRAVILA RUSVAJ! Napravila zemljotres u Areni – na grudima samo PIŠTOLJI, a ispod NIŠTA!

  0
  13

  Na spektakularnom koncertu Milice Pavlović u Beogradu, poseban i najiščekivaniji gost bio je niko drugi do Jelena Karleuša. Poznato je da su ove dve pevačice veoma bliske, a imaju i zajednički hit “Mashallah”, koji je postao neverovatno popularan.Pop diva Karleuša bila je poseban gost na Miličinom koncertu, a pevačica ju je najavila na svoj prepoznatljiv način.

   

  “Odlučila sam da ove večeri budu sa mnom, sa vama, moji pre svega, prijatelji. Lepo je kada imate prijatelja koji je toliko hot… Stiže moja omiljena kučketina”, izjavila je Milica, a zatim je na scenu stupila Jelena Karleuša.

   

  Karleuša je zasenila publiku svojim kostimom sa pištoljima preko grudi i gaćica, a kada su počeli taktovi pesme, atmosfera u publici bila je doslovno u transu.

   

  “Večeras sam te pozvala ovde zato što mi je lepo da te gledam”, počela je Milica.

  “Gledaš u pištolje ili?” našalila se JK.

  “Gledam svuda”, odgovorila joj je Milica.

  Nakon zajedničkog izvođenja dueta “Mashalah”, Milica je odlučila da napravi kratak prekid, omogućivši Jeleni Karleuši da zauzme centralno mesto i očara publiku svojim izvanrednim nastupom. Jelena Karleuša je svojim naelektrisanim prisustvom zapalila Arenu, zapalivši je svojim vatrenim talentom. Poznata pevačica zadivila je publiku dok je besprekorno objavila svoj hit na vrhu liste “Karly bitch”, ostavljajući gledaoce zadivljenim svojim vokalnim umećem. U besprekornoj tranziciji, Jelena je još jednom opčinila publiku brzom promenom kostima pred njihovim očima, izašavši na scenu ogrnuta prelepom belom bundom. Sa svojom očaravajućom aurom i zadivljujućim prisustvom na sceni, nastavila je sa očaravajućim izvođenjem svoje zadivljujuće pjesme “XY”, ostavljajući publiku potpuno oduševljenom.

  Oglasi - Advertisement