JK prvi put o aferi koja ju je koštala braka: Duško nije oprostio, a evo kako Nika i Atina gledaju na to

  0
  13

  Jelena Karleuša je prvi put javno progovorila o aferi koja je uzdrmala njen brak s Duškom Tošićem. U razgovoru za Informerov podcast, pevačica je otvoreno govorila o turbulentnom periodu kada su njene nage fotografije dospele u medije, izazivajući skandal i postavljajući njen brak na probu.

   

  Karleuša ističe da je Duško Tošić ljubav njenog života, ali da su krenuli svojim putevima i da je brak pro forma. Ona naglašava da su i dalje zajedno zbog dece, Atine i Nike, koje smatraju prioritetom. Unatoč problemima, ističe da bi dala život za Duška i da ga voli unatoč svemu.

   

  Pevačica je otkrila detalje afere sa Ognjenom Vranješom. Priznala je da je to bila njena “onlajn” greška i da ju je skupo platila. Karleuša tvrdi da je Vranješ poslao slike medijima i pokušao je uceniti, tražeći da se razvede od Tošića. Ona opisuje Vranješa kao osvetnika i čoveka spremanog na sve.Ističe da je Duško Tošić teško podneo skandal, iako je na slikama bila sama. Priznaje da je osećala sramotu i da je Duško nije mogao potpuno oprostiti. Karleuša je prošloj pet godina prihvatila krivicu i oseća se odgovornom za medijski blam u kojem je Duško Tošić predstavljen kao rogonja.

   

   

  Pevačica je izrazila žaljenje što je povukla celu porodicu kroz taj težak period, ali i istakla da je Dušku oprostila sve što je radio, ali da on nije tip koji lako prašta. Duško i Jelena i dalje žive zajedno, ali njihova veza nije ista kao pre. Atina i Nika, njihove ćerke, kako Karleuša ističe, nikada joj nisu spomenule aferu, a ona ih je naučila da je važno ono što osećaju, a ne ono što drugi ljudi govore.

  Oglasi - Advertisement