Jelena Karleuša trpi stravične bolove, otežano pomera vrat: Potražila pomoć stručnjaka, ali je imala jedan uslov

  0
  15

  Jelena Karleuša trenutno doživljava strašne bolove koji joj ozbiljno ograničavaju pokretljivost vrata. Očajnički tražeći olakšanje, odlučila je da se obrati profesionalcu za pomoć. Međutim, imala je jedan specifičan uslov koji je željela ispuniti kako bi nastavila sa bilo kojim liječenjem.

   

   

  Jelena Karleuša, poznata muzička senzacija, nedavno je napravila ekskluzivni intervju u kojem je otkrila neke intrigantne detalje. Sada je otišla na svoju Instagram platformu kako bi podijelila novosti sa svojim vjernim pratiocima, otvarajući zabrinjavajući problem koji se tiče njenog vrata. Ovaj zbunjujući problem, prema rečima Karleuše, izgleda da je povezan sa njenim voljenim usvojenim ljubimcem.

   

  Karleuša je tokom sunčanja sa svojim ljubimcem “kikirikijem” izrazila potrebu za preporukom dobrog kiropraktičara. Podelila je da nosi psa koji teži preko 20 kilograma, ali da oseća bol u vratu i da joj je potrebna pomoć da “iskrcka” vrat. Postavila je specifičan zahtev, tražeći nekog ko će to obaviti nežno, bez naglih pokreta, i naglasila da ne želi da čuje karakterističan zvuk “rrrr”, jer se boji ostati invalidom.

   

   

  Nakon pojavljivanja na podcastu, tokom kojeg se udubljivala u brojne sporne aspekte svog života poput romantične veze sa Zoranom Davidovićem Ćandom, raspada braka sa Bojanom Karićem i vanbračne veze koja je štetno uticala na njen odnos sa Duška Tošića, sada je suočena sa nizom prepreka koje obuhvataju ne samo medijske, već i fizičke tegobe koje zahtijevaju pomoć kvalifikovanog stručnjaka.Ova opsežna poruka o bolovima u vratu direktan je rezultat nedavnog intervjua sa Karleušom, tokom kojeg je ona neustrašivo ulazila u brojne aspekte svog postojanja, obuhvatajući ne samo njene emotivne bitke već i kontroverze sa kojima se susrela tokom svog života. Karleuša je odlučno izrazila želju za delikatnim pristupom, ističući važnost traženja stručne pomoći za rješavanje jedinstvenog stanja, a istovremeno je izrazila iskrenu zabrinutost za svoje dobro i cjelokupno zdravlje.

  Oglasi - Advertisement