Iva Štrljić doživela nesreću na snimanju: Bol je bio nesnosan, odmah prevezena u Urgentni (FOTO)

  0
  20

  Iva Štrljić doživjela je mučan incident na snimanju svoje najnovije serije, ostavivši je u mučnim bolovima. Proslavljena glumica, prepoznata po ulogama u telenovelama i poznata kao ćerka glumca Milana Štrljića, doživjela je nesrećnu nesreću u kojoj su joj prijelomi obje ruke. U jeku snimanja, Iva je neočekivano posrnula i izgubila oslonac, što je dovelo do zastrašujućeg pada i ogromne količine mučne patnje.

   

   

  Glumica Iva Štrljić, poznata po nastupima u telenovelama, a prepoznata i kao kćerka glumca Milana Štrljića, nažalost naišla je na uznemirujući incident na snimanju potpuno nove serije. Nažalost, usljed ove nepredviđene nezgode zadobila je prijelom obje ruke. Tokom snimanja filma Iva se neočekivano saplela i izgubila ravnotežu, zbog čega je pala i izdržala ogromnu količinu nesnosnog bola.

   

  Nakon incidenta, hitno je prevezena u Urgentni centar, gdje su lekari sproveli dijagnostičke procedure, uključujući snimanje ruku, te potvrdili postojanje prijeloma. Kako bi olakšali proces izlječenja, ruke su joj imobilizirane u gipsu, zahtevajući period odmora i oporavka. Iva je potvrdila tačnost informacija o svojoj povredi i izrazila iskrenu zahvalnost svima koji su joj pružili podršku u ovim izazovnim trenucima. Njena nepokolebljiva odlučnost i hrabrost sada su usmerene prema procesu oporavka, a datum njenog povratka pred kamere ostaje neizvestan.

   

   

  Iako scene na setu nisu zahtijevale intenzivan fizički napor, nažalost, dogodio se nepredviđeni incident zbog kojeg je Ivi trebalo dosta vremena da se oporavi. Predviđeno je da će se proces ozdravljenja produžiti, a koliko će tačno trajati dok ona ne može da nastavi sa radom pred kamerama ostaje nepoznato. Ipak, postoji zajednički optimizam među svima uključenima da će njen oporavak proteći bez komplikacija, što će joj omogućiti da brzo nastavi svoj žar za glumu i željno ponovo prihvati svoje predstojeće obaveze.

  Oglasi - Advertisement