IMA SE, MOŽE SE! CECA ISKEŠIRALA LUX APARTMAN U POPULARNOM ZIMSKOM SKIJALIŠTU! Pevačica ima BAJKOVIT pogled: Evo gde se on nalazi

  0
  17

  Apsolutno je izvodljivo, apsolutno je izvodljivo! CECA je uspješno nabavila luksuzan stan u veoma traženom zimskom skijalištu! Poznata pjevačica je apsolutno zapanjujuća sa nevjerovatnim izgledom. Svetlana Ceca Ražnatović, poznata pevačica, nedavno je kupila raskošan stan koji se nalazi u živopisnom zimskom čudu Kopaonika. S obzirom da planira da započne svoj boravak od prvog dana januara, ova odluka označava značajnu prekretnicu u njenom odnosu sa ovom poznatom destinacijom za odmor. Ceca Ražnatović već dugi niz godina posjećuje ovo slavno zimovalište, bilo zbog veselih praznika, bilo zbog profesionalnih poduhvata. Međutim, ona je sada odlučila da preduzme monumentalan korak kupovine sopstvenog dela nekretnine, osiguravajući da će uvek imati najveću udobnost i udobnost tokom svog boravka u ovom očaravajućem mestu.

   

  Ceca je često boravila u luksuznim hotelima i apartmanima na Kopaoniku, a sada je konačno ostvarila svoj plan da poseduje svoj dom u ovoj zimskoj bajci. Njen novi apartman omogućavaće joj privatnost i udobnost tokom zimskih dana, kao i tokom nastupa i poslovnih obaveza.

   

  IVredi napomenuti da je Ceca donela odluku da se nastani u istoj zgradi u kojoj je ranije živeo renomirani srpski teniser Novak Đoković. Ova konkretna akvizicija služi kao svedočanstvo snažne veze i pripadnosti koju pevač deli sa ovom slikovitom planinskom destinacijom.

   

  Svojim čestim posetama i iskrenom naklonošću prema Kopaoniku, ovaj stan za Cecu ima poseban značaj, jer služi kao njeno privatno utočište gde može da se prepusti spokoju, udobnosti i stvara večne uspomene sa svojim najmilijima. Ova odluka da uspostavi svoje lično utočište dodatno učvršćuje Cecinu duboku emocionalnu i praktičnu privrženost ovoj veličanstvenoj planini, koja je sada postala sastavni deo njenog individualnog prostora.

  Oglasi - Advertisement