(FOTO) Pukao brak nakon dvije godine: Evo šta je Marko Vuleta objavio nakon vijesti da se razvodi od Ivane Španović

  0
  20

  Nakon nešto više od dvije godine braka, srpska atletičarka Ivana Španović i njen suprug Marko Vuleta objavili su vest o razvodu, što je iznenadilo mnoge, s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih poznatih parova. Ova vest je potvrđena na društvenim mrežama, gde je Ivana vratila svoje djevojačko prezime Španović, a njihove zajedničke fotografije su obrisane s profila.Marko Vuleta je na Instagramu podelio razmišljanje o opsesiji, ističući da je tužno kada ljudi budu ponosni na svoju opsesiju, jer se fokusiranjem na jednu stvar gube iz vida sve ostale aspekte života.

   

  Nakon više od dve godine u srećnom braku, Ivana Španović, poznata srpska sportistkinja, i njen supružnik Marko Vuleta doneli su neočekivanu odluku da raskinu brak, ostavivši mnoge zaprepašćene jer su važili za jedan od najskladnijih parova. Ova iznenađujuća vijest zvanično je objavljena na raznim društvenim mrežama, gdje je Ivana donijela odluku da se vrati na svoje djevojačko prezime Španović i primjetno uklonila sve njihove zajedničke fotografije sa svog profila. U nedavnoj objavi na Instagramu Marko Vuleta se upustio u temu opsesije i izrazio tugu prema pojedincima koji se ponose svojim fiksacijama. Naglasio je da kada pojedinci postanu zaokupljeni jednim interesom ili ciljem, oni nehotice zanemaruju mnoštvo drugih aspekata koje život nudi.

   

   

  Ivana Španović i Marko Vuleta razmijenili su zavjete i vjenčali se u prekrasnoj ljepoti ranča na otvorenom u Umčarima, u blizini užurbanog grada Beograda, septembra 2021. Vest o njihovom neočekivanom i šokantnom razvodu izazvala je talas iznenađenja u javnosti, jer percipirani su kao savršen par koji zrači srećom i harmonijom. Ova vijest služi kao snažan podsjetnik da se čak i poznate ličnosti, za koje se čini da imaju sve, nailaze na prilično teškoće u svojim brakovima. Izbor za prekid braka nikada se ne uzima olako, jer uključuje pažljivo razmatranje različitih faktora koji obuhvataju i lične i relacijske aspekte života.

  Oglasi - Advertisement