Dom Dragane Mirković zavijen u crno: Toni Bijelić hitno se oglasio

  0
  16

  Tuga je obavila dom Tonija Bijelića, supruga poznate pevačice Dragane Mirković, jer je Toni nedavno izgubio svoju majku. Ova tužna vest stiže samo dve godine nakon što je Toni doživeo gubitak svog oca. Na Instagramu je Toni hitno podelio vest sa svojim pratiocima, prateći je crno-belom fotografijom, uz reči: “Počivaj u miru, majko.” Detalji uzroka smrti trenutno nisu poznati.

   

  Atmosferu u rezidenciji Tonija Bijelića, u kojoj živi sa suprugom Draganom Mirković, opterećuje neodoljiv osjećaj tuge zbog nedavne smrti njegove majke. Ovaj tužan događaj dogodio se samo dvije godine nakon što je Toni pretrpio srceparajući gubitak svog oca. U želji da podijeli ovu poražavajuću vijest sa svojim vjernim pristalicama, Toni se odmah oglasio na svom Instagram računu kako bi ih obavijestio o tragičnim okolnostima oko njegove porodice.

   

   

   

  Toni se od srca oprostio od pokojne majke na dirljivoj crno-beloj fotografiji koju je odlučio da podeli sa svetom. U svojoj sažetoj, ali dubokoj poruci koja prati sliku, on je jednostavno izrazio želju da ona pronađe vječni mir. Međutim, u zvaničnom saopštenju se uzdržano od otkrivanja bilo kakvih detalja u vezi sa okolnostima oko njene prerane smrti. Porodica Bijelić je, nažalost, doživjela još jedan poražavajući gubitak, jer Toni oplakuje smrt svog oca, samo dvije godine nakon njegove prvobitne žalosti.

   

   

  U izrazu svoje tuge, Toni je na popularnoj društvenoj mreži Instagram odao počast svom pokojnom ocu iskrenim riječima: “Počivaj u vječnom miru, tata.” Tužnoj atmosferi dodala je i Dragana Mirković, Tonijeva supruga, otvoreno se oprostila od svog svekra, izražavajući duboko saučešće i saučešće u ovom teškom trenutku. U ovim teškim trenucima žalosti, porodica Bijelić se suočava sa teškoćama, a šira javnost izražava saučešće i pruža podršku poznatom pjevaču i njegovoj porodici u prolasku kroz ovaj težak period.

  Oglasi - Advertisement