DINO MERLIN U BG UZEO 2.500.000€! A evo koliko je ZGRNUO za 4 koncerta u Zagrebu, prešišao Priju i sa koncertom manje! LOVATOR!

  0
  22

  Dino Merlin uspio je zaraditi nevjerojatnih 2.500.000 eura tokom svoje nedavne turneje po Bosni i Hercegovini. Uronimo u detalje njegovog unosnog ljetnog pothvata, koji je uključivao četiri koncerta u Zagrebu. Začudo, odlučio je da Priju isključi iz postave i smanjio broj koncerata za jedan. Ipak, publika je podivljala, a atmosfera je bila električna tokom svih nastupa. Dino Merlin se zaista pokazao kao senzacionalan izvođač i pravi “lovator”.

   

  Dino Merlin je ostvario spektakularan uspeh održavajući četiri koncerta u Zagrebu, od kojih su sva četiri bila rasprodata. Sa ukupno 22.000 prodatih ulaznica po večeri, Merlin je oborio rekord posećenosti, zaradivši impresivan iznos. Ulaznice su bile dostupne u nekoliko kategorija, a najjeftinija ulaznica za parter koštala je 35 evra, dok su VIP lože bile najskuplje po ceni od 130 evra.

   

  Sveukupno, Merlin je svojim zapanjujućim nastupima na četiri koncerta u očaravajućem Zagrebu zaradio ogromnu svotu od preko 3.000.000 eura. Međutim, njegovo finansijsko bogatstvo je malo palo kada su u pitanju njegova četiri podjednako zanosna koncerta u očaravajućem gradu Beogradu, jer je zaradio milion evra manje. Uzimajući u obzir previsoke troškove zakupa slavne Arene i pomno izračunate cijene ulaznica, objavljeno je da je Merlinova zarada iznosila vrtoglavih 2.461.000 eura.

   

  Štaviše, kada se uporede finansijska dostignuća Dine Merlina sa dostignućima Aleksandre Prijović, renomirane umetnice koja je do sada održala ukupno pet koncerata, postaje evidentno koliko je Merlinov uspeh zaista zapanjujući. I pored toga što su cijene ulaznica za Prijovićeve predstave bile niže, Dino Merlin je uz znatno manji broj predstava uspio ostvariti znatno veći prihod. Ovaj upečatljiv kontrast u finansijskim rezultatima neosporno naglašava ogromnu popularnost i privlačnost koju Merlin posjeduje među svojom odanom publikom.

  Oglasi - Advertisement